1 |
Sebzenin Tanımı ve Sebzelerin İnsan Sağlığı ve Beslenmesindeki Önemi |
|
|
|
2 |
Türkiye'de Sebze Yetiştiriciliğinin Durumu ve Bölgelere Göre Sebzecilik |
|
|
|
3 |
Türkiye Sebze Yetiştiriciliğinde Karşılaşılan Sorunlar |
|
|
|
4 |
Sebzelerin Sınıflandırılması (Kültür şekillerine göre, yetişme mevsimlerine göre, yenilen kısımlarına göre ) |
|
|
|
5 |
Sebzelerin Sınıflandırılması (Botanik özelliklerine göre) |
|
|
|
6 |
Sebze İşletme Şekilleri |
|
|
|
7 |
Sebze Bahçesi Tesisi |
|
|
|
8 |
Sebze Üretim Teknikleri (Fidenin önemi ve üretimi, kaliteli fidenin özellikleri) |
|
|
|
9 |
Vize Sınavı |
|
|
|
10 |
Sebze Üretim Teknikleri (Fidenin önemi ve üretimi, kaliteli fidenin özellikleri) |
|
|
|
11 |
Sebze Üretim Teknikleri (Ekim dikim yerlerinin hazırlığı ve ekim dikim işlermleri) |
|
|
|
12 |
Sebze Yetiştiriciliğinde Kültürel Uygulamalar (Toprak İşleme, Gübreleme) |
|
|
|
13 |
Sebze Yetiştiriciliğinde Kültürel Uygulamalar (Hastalık ve Zararlılarla Mücadele ve Budama) |
|
|
|
14 |
Sebze Yetiştiriciliğinde Kültürel Uygulamalar (Hastalık ve Zararlılarla Mücadele ve Budama) |
|
|
|
15 |
|
|
|
|