Ders Notları

100% Complete (success)
Dikkat !!! Lütfen okuyunuz ...

Öğretim Üyesi (Üyeleri): Öğr. Gör. Seyit Ali Çelik *

(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...

  • Bologna verilerinin girilmesi;
    ubys.omu.edu.tr adresinden,
    ÜBYS' de Öğretim Elemanları yetkisi seçilmeli... Öğretim elemanı danışmanlık işlemlerinden yapabilirsiniz...
Yıl: 2024, Dönem: Güz
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar

Menü ve Yönetim, Prof. Dr. Bahattin Rızaoğlu, Detay Yayıncılık ve diğer yayınlar

Dersin İçeriği

Menü kavramı, menü planlama ve geliştirme, menü ve tüketici, menü ve yiyecek içecek, menü ve üretim menü ve fiyatlandırma, menü ve tutundurma, menü ve servis, menü ve beslenme, menü ve maliyet, menü ve pazarlama konularında teorik bilgiler verilir.

Dersin Amacı

Öğrenci bu ders ile menü planlaması menü maliyeti hesaplama ve menü kartı hesaplama yeterliğini kazanabilecektir

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 Menü Planlama Menü planlama 1.hafta.pptx
2 Menü Planlama ve geliştirme Menü Planlama 2.Hafta.pptx
3 Menü ve tüketiciler Menü Planlama3.Hafta.pptx
3.hafta menü planlama.pptx
4 Menü ve yiyecek-içecek 4.Hafta menü planlama.pptx
5 Menü ve Fiyatlandırma 5.hafta menü ve fiyatlandırma.pptx
5.hafta menü ve fiyatlandırma.pptx
6 Menü ve Tutundurma Menü Planlama 6.Hafta.pptx
7 Menü ve Servis Menü ve Servis Menü Planlama 7.Hafta.pptx
8 Menü ve beslenmeMenü ve beslenme Menü Planlama 8.-9.Hafta.pptx
9 Ara sınav
10 Menü ve beslenme 2Menü ve beslenme 2
11 Menü ve maliyet, Standart reçete ve Standart verim 11.hafta menü ve maliyet.pptx
12 Menü ve maliyet, Standart reçete ve Standart verim 2 12.hafta menü ve arka hizmetler.pptx
13 Menü ve arka hizmetler
14 Menü ve arka hizmetler 2
15 Menü Analizi 15.hafta menü analizi.pptx