1 |
Kahvaltı servis metotlarını belirlemek/uygulamak
Restorantın uygulanacak servis metotlarını belirlemek/uygulamak
|
|
|
|
2 |
Bardaki servis metotlarını belirlemek/uygulamak
Banketin servis şeklini belirlemek/uygulamak
|
|
|
|
3 |
Kahvaltı kuveri hazırlatmak
Kahvaltı büfesini hazırlatmak
|
|
|
|
4 |
Kahvaltı çeşitlerinin servisini yaptırtmak
Kahvaltı servisi kapanış işlemlerini yapmak
|
|
|
|
5 |
Sos araç-gereçlerini hazırlatmak
Özelliklerine göre sos hazırlatmak
|
|
|
|
6 |
Sos servisini yaptırtmak/takip etmek |
|
|
|
7 |
Soğuk başlangıçların servisini yaptırtmak/takip etmek
Sıcak başlangıçların servisini yaptırtmak/takip etmek
|
|
|
|
8 |
Hamur işlerinin servisini yaptırtmak/takip etmek |
|
|
|
9 |
Ara Sınav
|
|
|
|
10 |
Salataların servisini yaptırtmak/takip etmek |
|
|
|
11 |
Ana yemeklerin servisini yaptırtmak/takip etmek
Tatlıların/meyvelerin servisini yaptırtmak/takip etmek
|
|
|
|
12 |
Peynirlerin servisini yaptırtmak/takip etmek
Konuk hakkında bilgi almak
|
|
|
|
13 |
Personeli bilgilendirmek ve görevlendirmek
Konuğu karşılamak
|
|
|
|
14 |
Müşteri memnuniyetini kontrol etmek |
|
|
|
15 |
Yiyecek İçecek dünyasında yeni trendler
New trends in food and beverage worlds |
|
|
|