1 |
Tıbbi aromatik bitkiler ile ilgili genel bilgiler. |
|
|
|
2 |
Tıbbi aromatik bitkiler ile ilgili genel bilgiler. |
|
|
|
3 |
Drog karışımı ve drogların diğer sınıflandırma şekilleri. |
|
|
|
4 |
Ham drogların laboratuarda tanıtımı ve droglarla ilgili bilgiler.(Devam edecek) |
|
|
|
5 |
Ham drogların laboratuarda tanıtımı ve droglarla ilgili bilgiler.(Devam edecek) |
|
|
|
6 |
Ham drogların laboratuarda tanıtımı ve droglarla ilgili bilgiler.(Devam edecek) |
|
|
|
7 |
Ham drogların laboratuarda tanıtımı ve droglarla ilgili bilgiler. |
|
|
|
8 |
Drogların harmanlanması, ambalajlanma ve depolanması. |
|
|
|
9 |
Ara Sınav Haftası. |
|
|
|
10 |
Drog bozulmasını etkileyen faktörler. |
|
|
|
11 |
Drog hazırlama tekniklerinin amacı ve drog hazırlarken dikkat edilmesi gereken hususlar. |
|
|
|
12 |
Uçucu yağ eldesi, elde edilen uçucu yağlardan çeşitli kremlerin yapımı. |
|
|
|
13 |
Zahter yapımı,aspir carthemin drogu yapımı, soya kıyması yapımı, çemen sosu yapımı, zeytinyağlı badem kremi, defneden parfüm yapımı, bal ve zeytinyağlı kudret narı yapımı. |
|
|
|
14 |
Toz sarımsak, toz soğan ve yer elmasından hazırlanan gıdalı droglar. Lima ve temirhindi ve diğer sağlıklı drogların laboratuarda yapımı. |
|
|
|