1 |
Restaurant Salonlarını Düzenlemek
Barların Servis Alanlarını Düzenlemek
|
|
|
|
2 |
Ziyafet ve Konferans Salonlarını Düzenlemek
Oda servisi ofislerini düzenlemek
|
|
|
|
3 |
Teknik donanımları kontrol etmek
Rezervasyon alma işlemini gerçekleştirmek
|
|
|
|
4 |
Rezervasyon dağılımını kontrol etmek ve ilgili departmanlara iletmek
Salonların hazırlık kontrolünü yapmak
|
|
|
|
5 |
Servis öncesi toplantı yapmak
Konukları karşılamak/yerleştirmek
|
|
|
|
6 |
Menü kartını sunmak/takip etmek
Sipariş alınmasını sağlamak
|
|
|
|
7 |
Önerili satış yapılmasını sağlamak
Konuk memnuniyetini sormak
|
|
|
|
8 |
Servis akışını Düzenlemek/takip etmek
Hesabı tahsil etmek/takip etmek
Konukları uğurlamak
|
|
|
|
9 |
Ara Sınav
|
|
|
|
10 |
Adisyon açmak
Hesap tahsili ve Fatura kesmek
Kapanış raporlarını almak ve ilgili birimlere iletmek |
|
|
|
11 |
Adisyonların açılıp açılmadığının kontrolünü yapmak
Adisyonlara ilave ürün girişini takibini yapmak
|
|
|
|
12 |
Ödeme işlemlerinin takibini yapmak
Kapanış görev dağılımı Yapmak
|
|
|
|
13 |
Malzeme ve ekipmanlarının stoklarını sağlamak
|
|
|
|