1 |
Gıdaların Temel Özellikleri ve Üretiminde Kullanılan İlkeler |
|
|
1- Gıdaların Temel Özellikleri ve Üretiminde Kullanılan İlkeler.pdf
|
2 |
Hammadde Hazırlık Makineleri (Tartma ve Ölçme Aletleri Tasıma ve İletim Düzenleri, Gıda Ön İşlem ve Temizlik Makineleri, |
|
|
2- Hammadde Hazırlık Makineleri.pdf
|
3 |
Sınıflama ve Ayırma Makineleri , Karıştırma Makineleri |
|
|
3- Sınıflama ve Ayırma Makineleri , Karıştırma Makineleri.pdf
|
4 |
Tanklar, Pervaneler, Çarklar |
|
|
4- Tanklar, Pervaneler, Çarklar.pdf
|
5 |
Isıl İşlem Makinaları |
|
|
5- Isıl İşlem Makinaları.pdf
|
6 |
Deaeratörler (Hava Çıkarıcılar) |
|
|
6- Deaeratörler (Hava Çıkarıcılar).pdf
|
7 |
Boyut Küçültme Makinaları |
|
|
7- Boyut Küçültme Makinaları.pdf
|
8 |
Palper, Pres, Homojenizatörler |
|
|
8- Palper, Pres, Homojenizatörler.pdf
|
10 |
Evaporatörler (Buharlaştırıcılar), |
|
|
10- Evaporatörler (Buharlaştırıcılar).pdf
|
11 |
Kurutma işlemi ve Dehidratörler |
|
|
11- Kurutma işlemi ve Dehidratörler.pdf
|
12 |
Ambalaj ve Ambalajlama Makineleri |
|
|
12- Ambalaj ve Ambalajlama Makineleri.pdf
|
13 |
Haşlama Makina Ekipmanları |
|
|
13- Haşlama Makina Ekipmanları.pdf
|
14 |
Sistem temizliği ve otomasyon |
|
|
14- Sistem temizliği ve otomasyon.pdf
|
15 |
Genel Tekrar ve Sınava Hazırlık |
|
|
|