1 |
Meyve ve Sebzenin Tanımı, Bitkisel Hücrelerin Yapısı. |
|
|
|
2 |
Meyve ve Sebzelerin Bileşiminde Bulunan Başlıca Maddeler. |
|
|
|
3 |
Meyve ve Sebzelerin Bileşiminde Bulunan Başlıca Maddeler. |
|
|
|
4 |
Meyve ve Sebzelerin Bileşiminde Bulunan Başlıca Maddeler. |
|
|
|
5 |
Meyve ve Sebzelere Uygulanan Ön İşlemler. |
|
|
|
6 |
Meyve ve Sebzelere Uygulanan Ön İşlemler. |
|
|
|
7 |
Meyve ve Sebzelere Uygulanan Ön İşlemler. |
|
|
|
8 |
Meyve ve Sebzelerin Bozulma Nedenleri ve Mikrobiyolojisi. |
|
|
|
9 |
Ara Sınav |
|
|
|
10 |
Meyve ve Sebzelerin Bozulma Nedenleri ve Mikrobiyolojisi. |
|
|
|
11 |
Konserve Üretim Teknolojisi. |
|
|
|
12 |
Konserve Üretim Teknolojisi. |
|
|
|
13 |
Domates Salçası Üretim Teknolojisi. |
|
|
|
14 |
Domates Salçası Üretim Teknolojisi. |
|
|
|
15 |
Reçel, Marmelat ve Jöle Üretim Teknolojisi. |
|
|
|