1 |
Gıdalarda Mikrobiyal Bulaşma, Kaynaklarını İncelemek,
Gıdalardaki Mikroorganizmaları ve İncelemek |
|
Dilüsyon çözeltisi ve besiyeri hazırlamak. |
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller/G%C4%B1da-Mikroorganizma%
https://drive.google.com/file/d/1Kd2kt0JawyFkGhGjUPP3ZFOHG-VEN-IW/view
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller/G%C4%B1da-Mikroorganizma%
1.mp4
|
2 |
Gıdalarda Mikrobiyal Bulaşma, Kaynaklarını İncelemek, Gıdalardaki Mikroorganizmaları ve İncelemek |
|
Dilüsyon çözeltisi ve besiyeri hazırlamak. |
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller/G%C4%B1da-Mikroorganizma%
2-3.mp4
https://avys.omu.edu.tr/storage/app/public/m.apan/133648/mikroorganizma%20geli%C
https://drive.google.com/file/d/1ZiMw7ESAG0mjxwua3YHoQOERDJUXJzl_/view
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller/G%C4%B1da-Mikroorganizma%
|
3 |
Mikrobiyal gelişmeyi etkileyen iç faktörleri incelemek Mikrobiyal gelişmeyi etkileyen dış faktörleri incelemek Gıdalarda indikatör mikroorganizmaları incelemek |
|
Genel Mikrobiyolojik analizleri öğretmek. |
2-3.mp4
https://drive.google.com/file/d/1ZiMw7ESAG0mjxwua3YHoQOERDJUXJzl_/view
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller/G%C4%B1da-Mikroorganizma%
|
4 |
Mikrobiyal gelişmeyi etkileyen iç faktörleri incelemek Mikrobiyal gelişmeyi etkileyen dış faktörleri incelemek Gıdalarda indikatör mikroorganizmaları incelemek |
|
Genel Mikrobiyolojik analizleri öğretmek. |
4-5.mp4
https://drive.google.com/file/d/1jCKOgDgV-qSjAVaPgBjhsJSuXlEVEMek/view
https://avys.omu.edu.tr/storage/app/public/m.apan/133648/tan%C4%B1m.pdf
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller/G%C4%B1da-Mikroorganizma%
|
5 |
Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıkları incelemek Mikrobiyal kontaminasyon kontrolu yapmak Mikroorganizmaların uzaklaştırılmasını incelemek |
|
Çeşitli gıda ürünlerinde (et, süt vb) mikrobiyolojik analiz yapmak ve bunları değerlendirmek. |
4-5.mp4
5-6-7.mp4
https://drive.google.com/file/d/1jCKOgDgV-qSjAVaPgBjhsJSuXlEVEMek/view
https://drive.google.com/file/d/1YIyEf_1eivtI-viCIRwOqr21JXttGtXx/view
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller/G%C4%B1da-Mikroorganizma%
|
6 |
Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıkları incelemek Mikrobiyal kontaminasyon kontrolu yapmak Mikroorganizmaların uzaklaştırılmasını incelemek |
|
Çeşitli gıda ürünlerinde (et, süt vb) mikrobiyolojik analiz yapmak ve bunları değerlendirmek. |
5-6-7.mp4
https://drive.google.com/file/d/1YIyEf_1eivtI-viCIRwOqr21JXttGtXx/view
https://avys.omu.edu.tr/storage/app/public/m.apan/133648/GIDAMI%C2%B7KROBI%C2%B7
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller/G%C4%B1da-Mikroorganizma%
|
7 |
Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıkları incelemek Mikrobiyal kontaminasyon kontrolu yapmak Mikroorganizmaların uzaklaştırılmasını incelemek |
|
Çeşitli gıda ürünlerinde (et, süt vb) mikrobiyolojik analiz yapmak ve bunları değerlendirmek. |
5-6-7.mp4
https://drive.google.com/file/d/1YIyEf_1eivtI-viCIRwOqr21JXttGtXx/view
https://avys.omu.edu.tr/storage/app/public/m.apan/133648/GIDAMI%C2%B7KROBI%C2%B7
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller/G%C4%B1da-Mikroorganizma%
|
8 |
Vize Sınavı |
|
|
8.mp4
https://drive.google.com/file/d/10RaE3kucpxmm_R5o9TWXWtkQEdz6dNAn/view
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller/G%C4%B1da-Mikroorganizma%
|
9 |
Süt ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek |
|
Çeşitli gıda ürünlerinde (et, süt vb) mikrobiyolojik analiz yapmak ve bunları değerlendirmek. |
|
10 |
|
|
Çeşitli gıda ürünlerinde (et, süt vb) mikrobiyolojik analiz yapmak ve bunları değerlendirmek. |
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller/G%C4%B1da-Mikroorganizma%
10.mp4
|
11 |
Yumurta ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek Meyve sebze ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek |
|
Çeşitli gıda ürünlerinde (et, süt vb) mikrobiyolojik analiz yapmak ve bunları değerlendirmek. |
11-12-13.mp4
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller/G%C4%B1da-Mikroorganizma%
|
12 |
Yumurta ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek Meyve sebze ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek |
|
Çeşitli gıda ürünlerinde (et, süt vb) mikrobiyolojik analiz yapmak ve bunları değerlendirmek. |
11-12-13.mp4
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller/G%C4%B1da-Mikroorganizma%
|
13 |
Konservelerde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek Tahıl ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek |
|
Çeşitli gıda ürünlerinde (et, süt vb) mikrobiyolojik analiz yapmak ve bunları değerlendirmek. |
11-12-13.mp4
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller/G%C4%B1da-Mikroorganizma%
|
14 |
Tahıl ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek Fermente alkollü içeceklerde mikrobiyolojik bozulmaları incelemek |
|
Çeşitli gıda ürünlerinde (et, süt vb) mikrobiyolojik analiz yapmak ve bunları değerlendirmek. |
14.mp4
http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller/G%C4%B1da-Mikroorganizma%
|
15 |
TEKRAR |
|
|
15.mp4
|