1 |
Mikrobiyolojiye Giriş |
|
Laboratuvar kuralları ve malzemelerin tanıtımı. |
https://avys.omu.edu.tr/video/2/142118
https://cdn.bartin.edu.tr/cevre/d2a58cf6-55c1-42ad-b4dc-e05c5446656e/cevre-mikro
|
2 |
Mikroorganizmaların sınıflandırılması ve yapısı |
|
Laboratuvar kuralları ve malzemelerin tanıtımı. |
https://avys.omu.edu.tr/video/2/141831
https://cdn.bartin.edu.tr/cevre/d2a58cf6-55c1-42ad-b4dc-e05c5446656e/cevre-mikro
|
3 |
Mikroorganizmalarda çoğalma |
|
Laboratuvar kuralları ve malzemelerin tanıtımı. |
https://avys.omu.edu.tr/video/2/141831
https://cdn.bartin.edu.tr/cevre/d2a58cf6-55c1-42ad-b4dc-e05c5446656e/cevre-mikro
|
4 |
Aseptik çalışmaya giriş |
|
Laboratuvar kuralları ve malzemelerin tanıtımı. |
https://avys.omu.edu.tr/video/2/141831
https://cdn.bartin.edu.tr/cevre/d2a58cf6-55c1-42ad-b4dc-e05c5446656e/cevre-mikro
|
5 |
Sterilizasyon ve sterilizasyon yöntemleri |
|
Aseptik Çalışmaya giriş |
https://avys.omu.edu.tr/video/2/141815
https://cdn.bartin.edu.tr/cevre/d2a58cf6-55c1-42ad-b4dc-e05c5446656e/cevre-mikro
|
6 |
Sterilizasyon ve sterilizasyon yöntemleri |
|
Aseptik Çalışmaya giriş |
https://avys.omu.edu.tr/video/2/141815
https://cdn.bartin.edu.tr/cevre/d2a58cf6-55c1-42ad-b4dc-e05c5446656e/cevre-mikro
|
7 |
Sterilizasyon ve sterilizasyon yöntemleri |
|
Dilüsyon çözeltisi ve besiyeri hazırlama |
https://avys.omu.edu.tr/video/2/141815
https://cdn.bartin.edu.tr/cevre/d2a58cf6-55c1-42ad-b4dc-e05c5446656e/cevre-mikro
|
8 |
Vize sınavı |
|
|
https://avys.omu.edu.tr/video/2/141815
https://cdn.bartin.edu.tr/cevre/d2a58cf6-55c1-42ad-b4dc-e05c5446656e/cevre-mikro
|
9 |
Bakteriler ve özellikleri |
|
Dilüsyon çözeltisi ve besiyeri hazırlama |
https://avys.omu.edu.tr/video/2/141815
https://cdn.bartin.edu.tr/cevre/d2a58cf6-55c1-42ad-b4dc-e05c5446656e/cevre-mikro
|
10 |
Bakteriler ve özellikleri |
|
Katı ve Sıvı Gıda Örneklerinden Kültür elde etme ve mikroskopta inceleme. |
|
11 |
Bakteriler ve özellikleri |
|
Katı ve Sıvı Gıda Örneklerinden Kültür elde etme ve mikroskopta inceleme. |
https://cdn.bartin.edu.tr/cevre/d2a58cf6-55c1-42ad-b4dc-e05c5446656e/cevre-mikro
https://drive.google.com/file/d/1Y0bMeBHz8JasPkQFoSYFTO7I631GYVhJ/view
|
12 |
Mayalar ve Küflerin özellikleri |
|
Katı ve Sıvı Gıda Örneklerinden Kültür elde etme ve mikroskopta inceleme. |
https://cdn.bartin.edu.tr/cevre/d2a58cf6-55c1-42ad-b4dc-e05c5446656e/cevre-mikro
https://drive.google.com/file/d/1Y0bMeBHz8JasPkQFoSYFTO7I631GYVhJ/view
|
13 |
Mayalar ve Küflerin özellikleri |
|
Katı ve Sıvı Gıda Örneklerinden Kültür elde etme ve mikroskopta inceleme. |
https://cdn.bartin.edu.tr/cevre/d2a58cf6-55c1-42ad-b4dc-e05c5446656e/cevre-mikro
https://drive.google.com/file/d/1whdG6whNMqLBxiC11UX4GhTx9ax5UrS_/view
|
14 |
Genel Tekrar |
|
Katı ve Sıvı Gıda Örneklerinden Kültür elde etme ve mikroskopta inceleme. |
https://cdn.bartin.edu.tr/cevre/d2a58cf6-55c1-42ad-b4dc-e05c5446656e/cevre-mikro
https://drive.google.com/file/d/1whdG6whNMqLBxiC11UX4GhTx9ax5UrS_/view
|