Ders Notları

100% Complete (success)
Dikkat !!! Lütfen okuyunuz ...

Öğretim Üyesi (Üyeleri): Prof. Dr. Mehmet Akif Çam *

(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...

  • Bologna verilerinin girilmesi;
    ubys.omu.edu.tr adresinden,
    ÜBYS' de Öğretim Elemanları yetkisi seçilmeli... Öğretim elemanı danışmanlık işlemlerinden yapabilirsiniz...
Yıl: 2024, Dönem: Güz
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar

Prof. Dr. Ahmet GÜLER, BAL ARISI YETİŞTİRİCİLİĞİ HASTALIKLARI VE ÜRÜNLERİ

Dersin İçeriği

1. Arıcılığın Tarihi <br />2. Arıcılıktaki Önemli Gelişmeler <br />3. Arıcılığın Önemi <br />4. Dünya'da Arıcılık <br />5. Türkiye'de Arıcılık <br />6. Türkiye’de Arıcılığın Avantajları

Dersin Amacı

Arı yetiştiriciliği hakkında temel bilgi sahibi olmak.

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 Arıcılığın Tarihi gelişimi hakkında bilgi sahibi olur.
2 Arıcılığın Tarihi gelişimi hakkında bilgi sahibi olur.
3 Arıcılığın Tarihi gelişimi hakkında bilgi sahibi olur.
4 Arıcılıktaki Önemli Gelişmeler hakkında bilgi sahibi olur.
5 Arıcılıktaki Önemli Gelişmeler hakkında bilgi sahibi olur.
6 Arıcılığın, bitkisel ve hayvansal üretim için önemi hakkında bilgi sahibi olur.
7 Arıcılığın, bitkisel ve hayvansal üretim için önemi hakkında bilgi sahibi olur.
8 Arıcılığın, bitkisel ve hayvansal üretim için önemi hakkında bilgi sahibi olur.
9 Dünya'da yapılan arıcılık faaliyeti hakkında bilgi sahibi olur.
10 Dünya'da yapılan arıcılık faaliyeti hakkında bilgi sahibi olur.
11 Dünya'da yapılan arıcılık faaliyeti hakkında bilgi sahibi olur.
12 Türkiye'de arı yetiştiriciliğinin durumu ve potansiyeli konusunda bilgi sahibi olur.
13 Türkiye'de arı yetiştiriciliğinin durumu ve potansiyeli konusunda bilgi sahibi olur.
14 Türkiye'de arı yetiştiriciliğinin durumu ve potansiyeli konusunda bilgi sahibi olur.
15 Türkiye’de neden arıcılık yapılmalıdır. Avantajları nelerdir konusunda bilgi sahibi olur.
16 Türkiye’de neden arıcılık yapılmalıdır. Avantajları nelerdir konusunda bilgi sahibi olur.