| 1 |
Besin ve besin çeşitleri
|
|
|
|
| 2 |
Metabolizma ve Fotosentez
|
|
|
|
| 3 |
Glikozun oluşturduğu kompleks moleküller ve yapıları
|
|
|
|
| 4 |
Protein oluşumu yapısı canlıdaki görevleri,sindirimi
|
|
|
|
| 5 |
Tabiatta bulunan Balarısı besinleri,Nektar,polen,su
|
|
|
|
| 6 |
İkame balarısı gıdası olan besinler.
|
|
|
|
| 7 |
Besleme yolu ile yapılan bal üretim hataları.
|
|
|
|
| 8 |
Koloni kondüsyonunun gelişmesinde besin ısı ilişkileri
|
|
|
|
| 9 |
ara sınav |
|
|
|
| 10 |
Suyun metebolizmadaki önemi
|
|
|
|
| 11 |
Kışlamada metabolizma etkilerinin azaltılması. Nem,CO2
|
|
|
|
| 12 |
Minimum besin tüketimi ve kışlama ısısı ve randımanı |
|
|
|
| 13 |
Şurup hazırlanması ve arılara verilmesi
|
|
|
|
| 14 |
Kek ve proteinli kek hazırlanması ve arılara verilmesi
|
|
|
|
| 15 |
Hazır polenin kullanılması ve besleme hataları. |
|
|
|