1 |
Hayvansal Ürünlere Giriş |
|
|
|
2 |
Süt ve Süt Teknolojisi |
Numune toplama ve analizi |
|
|
3 |
Sütün İşlenmesi ve Kalite Kontrolü |
Pastörizasyon deneyi |
|
|
4 |
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi |
Et numunelerinin hazırlanması |
|
|
5 |
Etin Olgunlaştırılması ve Muhafazası |
|
|
|
6 |
Yumurta ve Yumurta Ürünleri |
Yumurta ağırlığı ve kabuk analizi |
|
|
7 |
Bal ve Arı Ürünleri Teknolojisi |
|
|
|
8 |
Hayvansal Yağlar ve Teknolojisi |
|
|
|
9 |
Deri ve Yan Ürünler Teknolojisi |
|
|
|
10 |
Hayvansal Lifler ve Kullanımı |
|
|
|
11 |
Hayvansal Ürünlerde Mikrobiyal Riskler |
|
|
|
12 |
Hayvansal Ürünlerde Katma Değer Yaratma |
|
|
|
13 |
Hayvansal Ürünlerde Ambalajlama Teknolojisi |
|
|
|
14 |
Hayvansal Ürünlerin Pazarlanması ve Yönetimi |
|
|
|