1 |
|
Sığırlarda dışkı skoru belirleme |
|
|
2 |
|
Yumurta ve Yumurta Kalitesinin Üretim Sistemlerine Göre Değişimi |
|
|
3 |
|
Küçükbaş hayvanlarda Vücut Ölçümleri ve Yaş Tayini |
|
|
4 |
|
Hayvancılıkta işletme ve sürü yönetimi |
|
|
5 |
|
Küçükbaşlarda Yetiştirme Sistemleri |
|
|
6 |
|
Koyunculukta Kimliklendirme, Kırkım, kastrasyon, Boynuz Köreltme, Yaş tayini |
|
|
7 |
|
Süt Sığırı İşletmelerinde Biyogüvenlik |
|
|
8 |
|
Kaliteli Çiğ Süt Üretiminin Temel Koşulları |
|
|
9 |
|
Merada Otlayan Hayvanların Yem Tüketimini Belirleme Metotları |
|
|
10 |
|
ARA SINAV |
|
|
11 |
|
Karma Yemlerde Homojenite |
|
|
12 |
|
Karma Yem Sanayii |
|
|
13 |
|
Laboratuvar çalışmaları, kullanılan alet ve cihazlar, analizler, Laboratuvar güvenliği ve temizliği, çalışma prensipleri |
|
|
14 |
|
Arıcılık uygulamaları I, Bal Arılarında Sonbahar Bakımı ve Kışa Hazırlama |
|
|
15 |
|
Ruminantlarda Sindirim Fizyolojisi |
|
|
16 |
|
Kümes Hayvanlarının Kuluçkası |
|
|