1 |
|
Rasyon tanımı, rasyon hazırlama programlarına genel bakış ve ve süt sığırlarında rasyon hazırlama |
|
|
2 |
|
Yetiştirme sistemleri ve yumurta kalitesi |
|
|
3 |
|
Küçükbaş uygulamaları |
|
|
4 |
|
Hayvancılıkta işletme ve sürü yönetimi |
|
|
5 |
|
Ağıllarda yapı elemanları, iç donanım, havalandırma, aydınlatma, yataklık, altlık, altlık yönetimi, |
|
|
6 |
|
Koyun ve keçilerde yavru bakım ve yönetimi |
|
|
7 |
|
Sığırlarda, duraklar, bölmeler, biyogüvenlik, yönetim, sağım teknikleri |
|
|
8 |
|
Kaliteli Çiğ Süt Üretiminin Temel Koşulları |
|
|
9 |
|
Merada Otlayan Hayvanların Yem Tüketimini Belirleme Metotları |
|
|
10 |
|
ARA SINAV |
|
|
11 |
|
Kanatlı Hayvan Beslemede Yeni Gelişmeler |
|
|
12 |
|
Katı kültür fermentasyonu |
|
|
13 |
|
Laboratuvar çalışmaları, kullanılan alet ve cihazlar, analizler, Laboratuvar güvenliği ve temizliği, çalışma prensipleri |
|
|
14 |
|
Arıcılık uygulamaları II |
|
|
15 |
|
Süt Sığırlarında Sütün Elektriksel İletkenliği |
|
|
16 |
|
Kanatlı hayvanlarda ıslah çalışmaları |
|
|