1 |
Yem ve karma yemin tanımı, yemlerin sınıflandırılması ve önemi |
|
|
|
2 |
Dünyada ve Türkiye’de karma yem üretim değerleri, ülkemiz karma yem üretiminde tarihsel süreç |
|
|
|
3 |
Karma yem üretiminde kullanılan yem hammaddeleri; Ruminantlar |
|
|
|
4 |
Karma yem üretiminde kullanılan yem hammaddeleri; Kanatlılar |
|
|
|
5 |
Yem fabrikasının kuruluş yeri, çalışma tekniği ve fabrikanın kısımları |
|
|
|
6 |
Yem katkı maddeleri |
|
|
|
7 |
Karma yem üretiminde uygulanan teknolojik işlemler-1 |
|
|
|
8 |
Karma yem üretiminde uygulanan teknolojik işlemler-2 |
|
|
|
9 |
Yem hammaddeleri ve karma yemlerde kalite kontrol |
Yem hammaddeleri ve karma yemlerde kalite kontrol |
|
|
10 |
Yem hammaddelerinde bulunan anti-besinsel maddeler |
|
|
|
11 |
Yem hammaddelerinin kullanım sınırları |
|
|
|
12 |
Karma yem ve yem hammaddelerinin muhafazasıKarma yem ve yem hammaddelerinin muhafazası |
|
|
|
13 |
Yemlerde bulaşıklık ve sanitasyon |
|
|
|
14 |
Yem Kanunu ve yasal mevzuatlar |
|
|
|