1 |
Probleme dayalı öğrenme nedir |
|
|
|
2 |
Gıdaların özellikleri ve kalite kriterleri |
|
|
|
3 |
Gıdaların mikrobiyolojik kalite kriterleri, |
|
|
|
4 |
Engeller teknolojisi ve uygulamaları |
|
|
|
5 |
Gıda teknolojisinde karşılaşılan sorunlar, nedenleri, oluşum mekanizmaları, önleme yöntemleri ve çözüm önerileri. |
|
|
|
6 |
Gıda teknolojisinde karşılaşılan sorunlar, nedenleri, oluşum mekanizmaları, önleme yöntemleri ve çözüm önerileri. |
|
|
|
7 |
|
Gıda Endüstrisinde karşılaştırmalı problem çözümleri |
|
|
8 |
|
Et teknolojisinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri |
|
|
9 |
|
|
|
|
10 |
|
Yağ teknolojisinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri |
|
|
11 |
|
Tahıl teknolojisinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri |
|
|
12 |
|
Süt teknolojisinde problemler ve çözümleri |
|
|
13 |
|
Problems and solutions in dairy technology |
|
|
14 |
|
Fermente ürünler teknolojisinde problemler ve çözümleri |
|
|