1 |
İyonize radyasyon tanımı gıdalarda kullanımı |
|
|
|
2 |
İyonize radyasyon tipleri, radyasyon dozu İyonize radyasyonun biyolojik ve gıda bileşenleri üzerine etkisi |
|
|
|
3 |
Ohmik ısıtma ve gıdalarda uygulanışı |
|
|
|
4 |
Yüksek hidrostatik basınç uygulamaları |
|
|
|
5 |
Ozon uygulamaları |
|
|
|
6 |
Gıda işlemede ultrasound uygulamaları |
|
|
|
7 |
Mikrodalga ve gıdalarda uygulanışı |
|
|
|
8 |
Infrared ısıtma |
|
|
|
9 |
sınav |
|
|
|
10 |
Süper kritik akışkan ve uygulamaları |
|
|
|
11 |
Vurgulu ışık uygulamaları |
|
|
|
12 |
Vurgulu elektriksel alan uygulamaları |
|
|
|
13 |
Elektrolize su ve gıda sanayinde kullanımı |
|
|
|
14 |
Gıda sanayinde Nanoteknoloji uygulamaları |
|
|
|