Ders Notları

100% Complete (success)
Dikkat !!! Lütfen okuyunuz ...

Öğretim Üyesi (Üyeleri): Murat Altan Doç. Dr. Olcay Özışık Yapıcı *

(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...

  • Bologna verilerinin girilmesi;
    ubys.omu.edu.tr adresinden,
    ÜBYS' de Öğretim Elemanları yetkisi seçilmeli... Öğretim elemanı danışmanlık işlemlerinden yapabilirsiniz...
Yıl: 2024, Dönem: Güz
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar

Sökmen, A. Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi ve İşletmeciliği. Detay Yayıncılık

Dersin İçeriği

Öğrencilere yiyecek içecek işletmeciliğinin işleyişi ve hizmetlerin uygulaması konusunda temel bilgilerin verilmesi

Dersin Amacı

Bu dersin amacı, öğrencilere yiyecek içecek işletmeciliğinin işleyişi ve hizmetlerin uygulaması konusunda temel bilgilerin verilmesidir.

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 Yiyecek İçecek Sektörüne Genel Bakış
2 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim
3 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Organizasyon
4 Yiyecek İçecek Bölümünün Kendi İçinde Örgütlenmesi
5 Yiyecek İçecek Bölümünün Kendi İçinde Örgütlenmesi
6 Yiyecek İçecek Bölümünün Kendi İçinde Örgütlenmesi
7 Menü Yönetimi
8 Menü Yönetimi
9 Arasınav
10 Menü Yönetimi
11 Servis
12 Servis
13 Üretim
14 Üretim
15 Dönem Sonu Değerlendirme