1 |
Giriş, Süt Üretimi, Toplanması, Fabrikaya Alınması |
|
|
|
2 |
Süt Kimyası ; Protein ve Enzimler |
|
|
|
3 |
Süt Kimyası ; Yağ ve Laktoz |
|
|
|
4 |
Süt Kimyası ; Vitamin, Mineral , Fizksel özellikler ve Reoloji |
|
|
|
5 |
Mikroorganizmalar, Süt ve Bileşenlerindeki Değişmeler |
|
|
|
6 |
Isı Değiştiriciler, Seperatörler |
|
|
|
7 |
Homogenizatör, Membran Filtrasyon, Evaporator, Dearatör |
|
|
|
8 |
Pastörize ve Uzun Ömürlü Süt |
|
|
|
9 |
Vize |
|
|
|
10 |
Starterler ve Fermente Süt Ürünleri |
|
|
|
11 |
Tereyağı, Sürülebilir Ürünler ve Sade Yağ |
|
|
|
12 |
Peynir, Kazein ve Peynir Suyu |
|
|
|
13 |
Kondanse Süt, Süt Tozu ve Rekombine Ürünler |
|
|
|
14 |
Dondurma, İşletme Temizliği ve Atık Yöntemi |
|
|
|
15 |
Genel tekrar |
|
|
|
16 |
Genel tekrar |
|
|
|