1 |
Besin Kimyası ve Analizleri Giriş |
|
Giriş |
|
2 |
Kalite |
|
Bome aerometresi ile tuz ölçümü |
|
3 |
Kalite |
|
Alkolimetre ile alkol ölçümü |
|
4 |
Şeker analiz yöntemleri |
|
Gıdalarda şeker analizi |
|
5 |
Kalite |
|
Gıdalarda şeker analizi |
|
6 |
Duyusal analizler |
|
Gıdalarda yağ tayini |
|
7 |
Duyusal analizler |
|
Gıdalarda yağ tayini |
|
8 |
Besinlerdeki doğal toksik maddeler ve kontaminanatlar |
|
Gıdalarda kül tayini |
|
9 |
Vize |
|
|
|
10 |
Besinlerdeki fenolik bileşikler ve doğal renk maddeleri |
|
Gıdalarda protein tayini |
|
11 |
Besinlerde bulunan lezzet bileşenleri |
|
Gıdalarda protein tayini |
|
12 |
Fonsiyonel besinler, Prebiyotik, Probiyotik ve Simbiyotikler |
|
Gıdalarda renk ölçümü |
|
13 |
Genetik Modifiye Besinler |
|
Gıdalarda tekstür analizleri |
|
14 |
İleri besin analiz yöntemleri, enstrümantal analizler |
|
Gıdalarda HPLC GC ve Spekktrofotometrik analizler |
|
15 |
Genel tekrar |
|
Gıdalarda HPLC GC ve Spekktrofotometrik analizler |
|
16 |
Genel tekrar |
|
Gıdalarda HPLC GC ve Spekktrofotometrik analizler |
|