1 |
Besin Güvenliğine Giriş |
|
|
|
2 |
Gıda güvenliğinde biyolojik, fiziksel, kimyasal tehlikeler ve bu tehlikelerin önlenmesi, |
|
|
|
3 |
Gıda güvenliğinde biyolojik, fiziksel, kimyasal tehlikeler ve bu tehlikelerin önlenmesi, |
|
|
|
4 |
Gıda güvenliği yönetimi ve gıda güvenliğinin sağlanmasında yetkili/resmi kurumlar |
|
|
|
5 |
Gıda güvenliğinde gıda-mikroorganizma ilişkileri |
|
|
|
6 |
Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar |
|
|
|
7 |
Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar |
|
|
|
8 |
ara sınav |
|
|
|
9 |
Mikroorganizmaların bulaşma kaynakları |
|
|
|
10 |
Gıdaların hazırlanması, pişirilmesi ve servinde dikkat edilecek noktalar |
|
|
|
11 |
Gıdaların satın alınması ve depolanmasında dikkat edilecek noktalar |
|
|
|
12 |
Personel hijyeni |
|
|
|
13 |
Gıda İşletmelerinde temizlik ve dezenfeksiyon |
|
|
|
14 |
Besinlerde pişirme ile oluşan toksik öğeler |
|
|
|
15 |
Besin güvenliğini bozan etmenlerin sağlık üzerine etkileri |
|
|
|
16 |
Fİnal Sınavı |
|
|
|