Ders Notları

100% Complete (success)
Dikkat !!! Lütfen okuyunuz ...

Öğretim Üyesi (Üyeleri): Prof. Dr. Ahmet Öztürk Dr. Öğr. Üyesi Dilek Soysal *

(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...

  • Bologna verilerinin girilmesi;
    ubys.omu.edu.tr adresinden,
    ÜBYS' de Öğretim Elemanları yetkisi seçilmeli... Öğretim elemanı danışmanlık işlemlerinden yapabilirsiniz...
Yıl: 2025, Dönem: Güz
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar

Ulusal ve Uluslararası kongreler sempozyumlarla ilgili alanlardaki bilimsel dergilerde yer alan güncel makaleler.

Dersin İçeriği

Elma, armut, ayva, kiraz, vişne, şeftali, nektarin, kayısı, erik yetiştiriciliği ile ilgili yapılan araştırmaların, elde edilen yeni çeşitlerin ve pratiğe yansıyacak sonuçların incelenmesini içerir.

Dersin Amacı

Bu dersin amacı sert ve yumuşak çekirdekli meyve türlerinde yeni gelişmeleri öğrenmektir.

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 Elma yetiştiriciliği konusundaki yeni gelişmeler
2 Elma yetiştiriciliği konusundaki yeni gelişmeler
3 Elma yetiştiriciliği konusundaki yeni gelişmeler
4 Armut konusundaki yeni gelişmeler
5 Armut konusundaki yeni gelişmeler
6 Ayva konusundaki yeni gelişmeler
7 Kiraz konusundaki yeni gelişmeler
8 Kiraz konusundaki yeni gelişmeler
9 Kiraz konusundaki yeni gelişmeler
10 Vişne konusundaki yeni gelişmeler
11 Şeftali ve nektarin konusundaki yeni gelişmeler
12 Şeftali ve nektarin konusundaki yeni gelişmeler
13 Erik yetiştiriciliği konusundaki yeni gelişmeler
14 Kayısı yetiştiriciliği konusundaki yeni gelişmeler
15 Öğrenci ödevleri incelenecektir.