1 |
Yemeklik tane baklagillerin yer aldığı Leguminocae familyasının genel özellikleri |
|
|
|
2 |
Yemeklik tane baklagillerden nohut, mercimeğin kök, gövde, yaprak, çiçek, meyve ve tane özellikleri |
|
x |
|
3 |
Yemeklik tane baklagillerden bezelye ve baklanın kök, gövde, yaprak, çiçek, meyve ve tane özellikleri |
|
x |
|
4 |
Yemeklik tane baklagillerden fasulye ve börülcenin kök, gövde, yaprak, çiçek, meyve ve tane özellikleri |
|
x |
|
5 |
Arazi çalışmalarında morfolojik gözlemlerin alınma yöntemleri |
|
x |
|
6 |
Yemeklik bakagillerin description listelerinin incelenmesi |
|
x |
|
7 |
Ara sınavı |
|
|
|
8 |
Tohumluk kalitesi için biyolojik özellikler (çimlenme hız ve gücü testleri) |
|
x |
|
9 |
Tohumluk kalitesi için fiziksel özelliklerin tespiti (safiyet, hektolitre vs) |
|
x |
|
10 |
Tohumun hidratasyon özelliklerinin (su alma, şişme kapasite ve indeksleri) tespiti |
|
x |
|
11 |
Tanede Protein analizi |
|
x |
|
12 |
Tanede nişasta analizi, |
|
x |
|
13 |
Tanede amiloz analizi |
|
x |
|
14 |
Baklagillerde aminoasitler, kimyası, analizi |
|
x |
|
15 |
|
|
|
|
16 |
|
|
|
|