1 |
Giriş |
|
|
|
2 |
Çeşitli gıda sektöründe su |
|
|
|
3 |
Gıda sektöründeki su gereksinimini |
|
|
|
4 |
Su kirliliği ve su ortamlarının kirlenmesi |
|
|
|
5 |
Sularda kirleticiler ve sınıflandırılması |
|
|
|
6 |
Atık sular ve arıtma teknikleri |
|
|
|
7 |
Sularda aranan özellikler |
|
|
|
8 |
Atık suların bileşimi |
|
|
|
9 |
Ara sınav |
|
|
|
10 |
Et endüstrisinde su kullanımı |
|
|
|
11 |
Süt endüstrisinde su kullanımı |
|
|
|
12 |
Meyve-sebze endüstrisinde su kullanımı |
|
|
|
13 |
Tahıl endüstrisinde su kullanımı |
|
|
|
14 |
Diğer gıda endüstrilerinde su kullanımı |
|
|
|
15 |
Su mevzuatı |
|
|
|