1 |
Serbest radikaller ve oluşumu |
|
|
|
2 |
Serbest radikaller ve sağlık |
|
|
|
3 |
Lipit oksidasyonu |
|
|
|
4 |
Antioksidan: Tanımı, sınıflandırılması |
|
|
|
5 |
Antioksidan olarak askorbik asit: Gıdalarda bulunuşu, belirlenmesi |
|
|
|
6 |
Antioksidan olarak karotenoidler: Gıdalarda bulunuşu, belirlenmesi |
|
|
|
7 |
Antioksidan olarak Fenolik bileşikler: Bulunuşu, belirlenmesi |
|
|
|
8 |
Antioksidan olarak tokoferoller: Bulunuşu, belirlenmesi |
|
|
|
9 |
Sınav, rapor teslimi |
|
|
|
10 |
Antioksidan mineraller |
|
|
|
11 |
Antioksidanlarca zengin gıdalar |
|
|
|
12 |
Antioksidanlarca zengin gıdalar |
|
|
|
13 |
Diğer Antioksidanlar: saponin, resveratrol, melatonin, lignanlar |
|
|
|
14 |
Antioksidan aktivite ölçüm yöntemleri |
|
|
|