Ders Notları

100% Complete (success)
Dikkat !!! Lütfen okuyunuz ...

Öğretim Üyesi (Üyeleri): Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Mortaş *

(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...

  • Bologna verilerinin girilmesi;
    ubys.omu.edu.tr adresinden,
    ÜBYS' de Öğretim Elemanları yetkisi seçilmeli... Öğretim elemanı danışmanlık işlemlerinden yapabilirsiniz...
Yıl: 2023, Dönem: Güz
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar

Güncel literatür

Dersin İçeriği

Gıdaların reolojik modellerinin öğrenilmesi

Dersin Amacı

Gıdaların reolojik özelliklerinin değerlendirilebilmesi için gerekli yetkinliklerin kazanılması

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 Giriş yok yok
2 Sıvı ve yarı sıvı gıdaların incelenmesi yok yok
3 Gıdaların kalitesinde fiziksel özelliklerin önemi yok yok
4 Gıdaların boyut, şekil, hacim özellikleri yok yok
5 Gıdaların reolojisi yok yok
6 Gıdaların reolojisi_2 yok yok
7 Arasınav yok yok
8 Reometre_1 yok yok
9 Reometre_2 yok yok
10 reolojik davranış ve modeller_1 yok yok