1 |
Kesim öncesi canlı hayvan muayenesi ve kalite özellikleri |
|
|
|
2 |
Kesim yöntemleri ve karşılaşılan sorunlar |
|
|
|
3 |
Kesim yöntemleri ve karşılaşılan sorunlar |
|
|
|
4 |
Taze etlerde kalite kriterleriKesim yöntemlerinin et kalitesine etkileri |
|
|
|
5 |
Taze etlerde kalite kriterleri |
|
|
|
6 |
Karkas kalitesinin belirlenmesi |
|
|
|
7 |
Karkas parçalama ürünleri ve parça etlerin kalite kriterleri |
|
|
|
8 |
Karkas parçalama ürünleri ve parça etlerin kalite kriterleri |
|
|
|
9 |
Taze etlerin kalite özellikleri |
|
|
|
10 |
Taze etlerin muhafaza şartları ve etlerin kalitesi üzerine etkileri |
|
|
|
11 |
Taze etlerin muhafaza şartları ve etlerin kalitesi üzerine etkileri |
|
|
|
12 |
Taze etlerde bozulma çeşitleri ve alınması gereken önlemler |
|
|
|
13 |
Taze etlerde bozulma çeşitleri ve alınması gereken önlemler |
|
|
|
14 |
Taze etlerin ambalajlanma çeşitleri |
|
|
|