1 |
Yumuşak buğday nedir? Yumuşak buğday çeşitleri ve kalite özellikleri |
|
|
|
2 |
Bisküvinin tanımı ve özellikleri |
|
|
|
3 |
Bisküvilik buğdaylar ve kalite kriterleri |
|
|
|
4 |
Bisküvi çeşitleri |
|
|
|
5 |
Bisküvi çeşitlerinin üretim prosesleri |
|
|
|
6 |
Bisküvi üretiminde kullanılan yoğurucu çeşitleri |
|
|
|
7 |
Bisküvi hamur laminasyonu, şekil verme ve pişirme hatları |
|
|
|
8 |
Kekin tanımı ve özellikleri |
|
|
|
9 |
Kek üretiminde kullanılacak buğday, un kalite özellikleri |
|
|
|
10 |
Kek çeşitleri ve üretim prosesleri |
|
|
|
11 |
Kek üretiminde kullanılan yoğurucular, kalıplar ve pişirme hatları |
|
|
|
12 |
Kraker tanımı, çeşitleri ve prosesleri |
|
|
|
13 |
Kraker üretiminde kullanılan makine ve ekipmanlar |
|
|
|
14 |
Gofretin tanımı, çeşitleri ve prosesleri |
|
|
|
15 |
Gofret üretiminde kullanılan makine ve ekipmanlar |
|
|
|