1 |
Gıdalardan örnek alınması |
|
|
|
2 |
Çözelti Çeşitleri ve % çözeltiler |
|
|
|
3 |
% çözelti hazırlama |
|
% çözelti hazırlama |
|
4 |
% çözelti hazırlama |
|
% çözelti hazırlama |
|
5 |
Normalite Çözeltiler |
|
Normalite Çözeltiler |
|
6 |
Molarite Çözeltiler |
|
Molarite Çözeltiler |
|
7 |
Çözeltilerin Kontrol edilmesi |
|
Çözeltilerin Kontrol edilmesi |
|
8 |
Çözeltilerin kontrol edilmesi |
|
Çözeltilerin Kontrol edilmesi |
|
9 |
pH kavramı ve gıdalarda pH analizleri |
|
pH kavramı ve gıdalarda pH analizleri |
|
10 |
Ara Sınav |
|
|
|
11 |
Gıdalarda % asitlik kavramı ve gıdalarda % asitlik analizleri |
|
Gıdalarda % asitlik kavramı ve gıdalarda % asitlik analizleri |
|
12 |
Gıdalarda protein analizleri |
|
Gıdalarda protein analizleri |
|
13 |
Gıdalarda yağ analizleri |
|
Gıdalarda yağ analizleri |
|
14 |
Ders içeriği ile ilgili genel soru çözümleri |
|
Ders içeriği ile ilgili genel soru çözümleri |
|