| 1 |
1. Gram pozitif koklar ve oluşturdukları enfeksiyonlar |
1. Gram pozitif koklar ve oluşturdukları enfeksiyonlar |
|
|
| 2 |
2. Gram pozitif koklar ve oluşturdukları enfeksiyonlar |
2. Gram pozitif koklar ve oluşturdukları enfeksiyonlar |
|
|
| 3 |
3. Enterobacteriaceae ailesi ve enfeksiyonları |
3. Enterobacteriaceae ailesi ve enfeksiyonları |
|
|
| 4 |
4. Enterobacteriaceae ailesi ve enfeksiyonları |
4. Enterobacteriaceae ailesi ve enfeksiyonları |
|
|
| 5 |
5. Vibrionaceaelar |
5. Vibrionaceaelar |
|
|
| 6 |
6. Gram olumsuz sarmal bakteriler |
6. Gram olumsuz sarmal bakteriler |
|
|
| 7 |
7. Gram olumsuz fakültatif anaerop bakteriler |
7. Gram olumsuz fakültatif anaerop bakteriler |
|
|
| 8 |
Non-fermentatif gram olumsuz bakteriler |
Non-fermentatif gram olumsuz bakteriler |
|
|
| 9 |
9. Ara sınav |
9. Ara sınav |
|
|
| 10 |
10. Aerop gram olumsuz küçük basiller |
10. Aerop gram olumsuz küçük basiller |
|
|
| 11 |
11. Anaerop gram olumsuz bakteriler |
11. Anaerop gram olumsuz bakteriler |
|
|
| 12 |
12. Neisseriaceae |
12. Neisseriaceae |
|
|
| 13 |
13. Gram olumlu sporlu basiller, Gram olumlu sporsuz basiller |
13. Gram olumlu sporlu basiller, Gram olumlu sporsuz basiller |
|
|
| 14 |
14. Spiroketler, Actinomyces ve Nocardia |
14. Spiroketler, Actinomyces ve Nocardia |
|
|
| 15 |
15. Rickettsiales, Chlamydiales, Mycoplasmataceae |
15. Rickettsiales, Chlamydiales, Mycoplasmataceae |
|
|