| 1 |
Gıda Mevzuatı Tanımı |
|
|
|
| 2 |
Türk gıda mevzuatının tarihçesi |
|
|
|
| 3 |
Veteriner hekimlik ve gıda ile ilgili önemli mevzuatlar |
|
|
|
| 4 |
5996 sayılı veteriner hizmetleri, bitki sağlığı, gıda ve yem kanunu |
|
|
|
| 5 |
Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği |
|
|
|
| 6 |
Mezbaha Ve Kombinalarda Sağlıklı Üretimi Teşvik Amacıyla Çalışacak Veteriner Hekimlerin Desteklenmesine Dair Uygulama Tebliği (Tebliğ No:2005/26) |
|
|
|
| 7 |
Gıda Ve Yemin Resmi Kontrollerine Dair Yönetmelik |
|
|
|
| 8 |
Gıda Hijyeni Yönetmeliği |
|
|
|
| 9 |
Hayvansal Gıdalar İçin Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği |
|
|
|
| 10 |
Hayvansal Gıdaların Resmi Kontrollerine İlişkin Özel Kuralları Belirleyen Yönetmelik |
|
|
|
| 11 |
Ulusal Kırmızı Et Konseyi Kuruluş, Çalışma Usul Ve Esasları Hakkında Yönetmelik |
|
|
|
| 12 |
Sınav |
|
|
|
| 13 |
Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği |
|
|
|
| 14 |
Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği |
|
|
|
| 15 |
AB mevzuatı, uluslararası mevzuatlar |
|
|
|