1 |
Yem güvenliği ve yem hijyeni kavramlarına giriş |
|
|
|
2 |
Yemlerde bulaşanlar: fiziksel, kimyasal ve biyolojik tehlikeler |
|
|
|
3 |
Mikotoksinler ve kontrol stratejileri |
|
|
|
4 |
Yem katkı maddeleri ve güvenlik kriterleri |
|
|
|
5 |
Kalite kontrol sistemleri: GMP, GHP ve ISO uygulamaları |
|
|
|
6 |
HACCP sistemine giriş ve yem zincirinde uygulaması |
|
|
|
7 |
İzlenebilirlik (traceability) ve geri çağırma prosedürleri |
|
|
|
8 |
Türkiye’de yem mevzuatının genel yapısı |
|
|
|
9 |
Avrupa Birliği yem mevzuatı (Regulation (EC) No 183/2005) |
|
|
|
10 |
Yem etiketleme, kayıt ve onay sistemleri |
|
|
|
11 |
İthalat, ihracat ve sınır kontrolleri |
|
|
|
12 |
Resmi kontroller ve yetkili otoriteler |
|
|
|
13 |
Uygulamalı mevzuat analizi ve vaka çalışmaları |
|
|
|
14 |
Genel tekrar ve öğrenci sunumları |
|
|
|