1 |
Aşılama yöntemleri ve aşılar |
Bakteri kültürü hazırlanması |
|
|
2 |
Konvansiyonel aşı çeşitleri |
Bakteri kültürünün inaktivasyonu |
|
|
3 |
Atenüe aşı geliştilmesi, kontrolleri ve etkinlik tespiti |
Adjuvant ilavesi |
|
|
4 |
Atenüe aşı geliştirilmesi, kontrolleri ve etkinlik tespiti |
Sterilite, güvenlik, potens ve immun yanıtı uyarma süresi |
|
|
5 |
İnaktif aşı geliştilmesi, kontrolleri ve etkinlik tespiti |
Sterilite, güvenlik, potens testleri |
|
|
6 |
İnaktif aşı geliştilmesi, kontrolleri ve etkinlik tespitiİnaktif aşı geliştirilmesi, kontrolleri ve etkinlik tespiti |
İnaktif ticari aşının kontrolü |
|
|
7 |
Toksoid aşı geliştilmesi, kontrolleri ve etkinlik tespiti |
Toksoid ticari bir aşının kontrolleri |
|
|
8 |
Toksoid aşı geliştilmesi, kontrolleri ve etkinlik tespiti |
Toksoid ticari bir aşının kontrolleri |
|
|
9 |
Farklı aşı tiplerinin üretim yöntemleri |
Toksoid ticari bir aşının kontrolleri |
|
|
10 |
Proses kontrolü, tohum suşun hazırlanması |
Stabilite tayini |
|
|
11 |
Üretim sırasında yapılan kontroller |
Atenüe ticari canlı bir aşının kontrolleri |
|
|
12 |
Her üründe uygulanan testler |
Atenüe ticari canlı bir aşının kontrolleri |
|
|
13 |
Son ürün üzerinde uygulanan testler |
Atenüe ticari canlı bir aşının kontrolleri |
|
|
14 |
Sınav ve aşı ve aşılama konularında farklı başlıkların tartışılması |
Atenüe ticari canlı bir aşının kontrolleri |
|
|