| 1 |
Hayvan barınaklarının genel özellikleri ve kuruluş ilkeleri |
|
|
|
| 2 |
Barınaklarda donanım ve barınak içi çevresel faktörler |
|
|
|
| 3 |
Hayvan barınaklarında hijyen kavramı |
|
|
|
| 4 |
Gübre idaresi |
|
|
|
| 5 |
Süt sığırcılığında buzağı, dana ve düve barınakları |
|
|
|
| 6 |
Süt sığırcılığında damızlık sığır barınakları |
|
|
|
| 7 |
Besi sığırı barınakları |
|
|
|
| 8 |
Koyun ve keçi barınakları |
|
|
|
| 9 |
At barınakları |
|
|
|
| 10 |
Broiler kümesleri |
|
|
|
| 11 |
Yumurtacı ve damızlık tavuk kümesleri |
|
|
|
| 12 |
Hindi, kaz ve ördek kümesleri |
|
|
|
| 13 |
Domuz barınakları |
|
|
|
| 14 |
Barınak ve donanımların ilaçlanması |
|
|
|