| 1 |
Konaklama İşletmeciliğine Giriş: Tarihi, Yapısı ve Özellikleri
|
|
|
|
| 2 |
Konaklama İşletmelerinin Sınıflandırılması Konaklama İşletmeleri Personelinin Sahip Olması Gereken Özellikler
|
|
|
|
| 3 |
Konaklama İşletmelerinde Yönetim ve Organizasyon
|
|
|
|
| 4 |
Konaklama İşletmelerinde Pazarlama
|
|
|
|
| 5 |
Pazar Bölümlendirme ve Pazarlama Stratejileri
|
|
|
|
| 6 |
Konaklama İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi
|
|
|
|
| 7 |
Konaklama İşletmelerinde Odalar Bölümü Yönetimi
|
|
|
|
| 8 |
Ara Sınav
|
|
|
|
| 9 |
Konaklama İşletmelerinde Yiyecek İçecek Hizmetleri: Öğünler Ve Hizmet Şekilleri
|
|
|
|
| 10 |
Yiyecek İçecek Hizmetlerinin Organizasyon Yapısı
|
|
|
|
| 11 |
Konaklama İşletmelerinde Muhasebe: Muhasebe Bilgisi ve Uygulamaları
|
|
|
|
| 12 |
Konaklama İşletmelerinde Finans Yönetimi: Finans Ve Maliyet Kontrolü
|
|
|
|
| 13 |
Konaklama İşletmelerinde Destek Hizmetleri: Organizasyonu ve Çeşitleri
|
|
|
|
| 14 |
Final Sınavı |
|
|
|