| 1 |
Yiyecek içecek hizmeti veren işletmelerin önemi ve sınıfları |
|
|
|
| 2 |
Yiyecek içecek hizmeti veren işletmelerin kuruluş yeri ve seçimi
|
|
|
|
| 3 |
Yiyecek içecek hizmeti veren işletmelerin yatırım maliyetleri |
|
|
|
| 4 |
Yiyecek içecek hizmeti veren işletmelerin finansmanı |
|
|
|
| 5 |
Yiyecek içecek hizmeti veren işletmelerin rantabilite hesapları |
|
|
|
| 6 |
Yiyecek içecek hizmeti veren işletmelerinin organizasyon yapısı
|
|
|
|
| 7 |
Yiyecek içecek hizmeti veren işletmelerin yönetimi |
|
|
|
| 8 |
Yiyecek içecek hizmeti veren işletmelerin yönetim fonksiyonları |
|
|
|
| 9 |
Arasınav |
|
|
|
| 10 |
Yiyecek içecek hizmeti veren işletmelerinde mönü ve servis |
|
|
|
| 11 |
Yiyecek içecek hizmeti veren işletmelerinde hijyen ve sanitasyon |
|
|
|
| 12 |
Bar, içki bilgisi, servisi ve organizasyonu |
|
|
|
| 13 |
Bar, içki bilgisi, servisi ve organizasyonu |
|
|
|
| 14 |
Yiyecek içecek döngüsü
|
|
|
|