| 1 |
Kenevirin tanımı ve tarihçesi ve kullanımı alanları |
|
|
|
| 2 |
Ketenin tanımı ve tarihçesi ve kullanımı alanları |
|
|
|
| 3 |
Iısırganın tanımı ve tarihçesi ve kullanımı alanları |
|
|
|
| 4 |
Kenevir tohum,fide, rizom ve çelikle çoğaltılması |
|
|
|
| 5 |
Keten tohum, fide, rizom ve çelikle çoğaltılması |
|
|
|
| 6 |
Isırgan tohum,fide, rizom ve çelikle çoğaltılması |
|
|
|
| 7 |
vize haftası |
|
|
|
| 8 |
Kenevirde doku kültürü uygulamaları ve ıslahı
|
|
|
|
| 9 |
Ketende doku kültürü uygulamaları ve ıslahı
|
|
|
|
| 10 |
Ketende doku kültürü uygulamaları ve ıslahı
|
|
|
|
| 11 |
Kenevirde hücre kültürü ve ileri biyoteknolojik uygulamalar |
|
|
|
| 12 |
ketende hücre kültürü ve ileri biyoteknolojik uygulamala |
|
|
|
| 13 |
Kenevirde hücre kültürü ve ileri biyoteknolojik uygulamaları |
|
|
|
| 14 |
final haftası |
|
|
|