| 1 |
Yumurtanın oluşum süreci, fizyolojisi |
|
|
|
| 2 |
Yumurtanın yumurtlanması esnasında ortaya çıkan işlemler |
|
|
|
| 3 |
Yumurta yumurtlandıktan sonra yapısal değişimi ve depolanması |
|
|
|
| 4 |
Yumurta taşıma ve pazara arz esasları |
|
|
|
| 5 |
Yumurtanın mikrobiyolojik özellikleri |
|
|
|
| 6 |
Yumurtanın kimyasal bileşimi ve etkili faktörler |
|
|
|
| 7 |
Yumurta ve kolesterol |
|
|
|
| 8 |
Yumurta pazarlama kanalları |
|
|
|
| 9 |
Ara sınav |
|
|
|
| 10 |
Yumurta ürünleri |
|
|
|
| 11 |
Sıvı yumurta üretim süreci ve ortaya çıkan ürünler |
|
|
|
| 12 |
Toz yumurta ve üretimi ve ortaya çıkan ürünler |
|
|
|
| 13 |
Yumurta ambalajlama ve koruma |
|
|
|
| 14 |
Değişik üretim sistemleri ve yumurta kalitesi |
|
|
|
| 15 |
Makale değerlendirme ve sunumlar |
|
|
|