| 1 |
Dünya ve Türkiye'de et üretimi ve kanatlı etinin yeri |
|
|
|
| 2 |
Tavuk eti tanımlamaları ve yaşa göre değişimler |
|
|
|
| 3 |
Üretim sonrası tavuk eti kalitesini etkileyen faktörler |
|
|
|
| 4 |
Tavuk eti üretim sistemleri ve et kalitesi, Açlık süresi ve tavuk eti kalitesi |
|
|
|
| 5 |
Kesimhaneler |
|
|
|
| 6 |
Kesim işlemleri ve tavuk eti kalitesi |
|
|
|
| 7 |
Kesimhane atıkları, Kesim sonrası tavuk eti kalitesinin korunması |
|
|
|
| 8 |
Tavuk eti taşıma ve pazarlama kanalları |
|
|
|
| 9 |
Ara sınav |
|
|
|
| 10 |
Tavuk eti kalitesi belirleme |
|
|
|
| 11 |
Tavuk eti parçalama |
|
|
|
| 12 |
Tavuk eti ileri işleme, Pişirme ve yeni ürünler |
|
|
|
| 13 |
Makale değerlendirme, öğrenci sunumları ve kesimhane ziyareti |
|
|
|
| 14 |
Makale değerlendirme, öğrenci sunumları ve kesimhane ziyareti |
|
|
|
| 15 |
Makale değerlendirme, öğrenci sunumları ve kesimhane ziyareti |
|
|
|