| 1 |
Önemi, Ürünler, Ekonomiye Katkısı |
|
|
|
| 2 |
Polinasyon, Önemi ve Ekonomiye Katkısı
|
|
|
|
| 3 |
Bal Arısı ve Çevre, Arı Sistematiği, Apis Türleri ve Coğrafik Arı
Irkları |
|
|
|
| 4 |
Arı Kolonisi, Ana, İşçi ve Erkek Arı Bireyleri ve Kolonideki
Önemleri |
|
|
|
| 5 |
Arı Anatomisi ve biyolojisi Baş, Thorax, Abdomen, Görme,
Beslenme Organı |
|
|
|
| 6 |
Bal, Polen, Propolis ve Su Taşıma Organları |
|
|
|
| 7 |
Yetiştiricilik, Koloni Oluşturma, Kuluçkanın Önemi |
|
|
|
| 8 |
Koloni İhtiyaçları, Koloni Yönetimi ve Yönlendirme |
|
|
|
| 9 |
Arı Çoğaltma, Birleştirme Yöntemleri ve Ana Arı Izgarası Kullanımı |
|
|
|
| 10 |
Vize sınavı |
|
|
|
| 11 |
Arı Ürünleri, Bal, Arı Sütü, Polen, Arı Zehiri, Bal Mumu, Propolis |
|
|
|
| 12 |
Apiterapi |
|
|
|
| 13 |
Ürün İşleme Muhafaza ve Değerlendirme |
|
|
|
| 14 |
Organik Arı Ürünleri Üretim Yöntemleri |
|
|
|
| 15 |
Genel değerlendirme |
|
|
|