| 1 |
HACCP nedir, ne amaçla uygulanmaktadır, hayvansal üretimde ne sağlayacaktır, |
|
|
|
| 2 |
Sistemdeki ana tanımlar, HACCP ekibinin oluşturulması ve prensipleri |
|
|
|
| 3 |
Kritik kontrol noktalarının(CCP) belirlenmesi |
|
|
|
| 4 |
Kritik kontrol noktalarının(CCP) belirlenmesi |
|
|
|
| 5 |
Hayvancılık işletmelerinde İş Akış Şeması Oluşturulması ve Uygulanması |
|
|
|
| 6 |
Hayvancılık işletmelerinde İş Akış Şeması Oluşturulması ve Uygulanması, |
|
|
|
| 7 |
Tehlike ve Kontrolü İle Risk Analizi |
|
|
|
| 8 |
Hayvancılık işletmelerinde her CCP İçin Kritik Limitlerin Belirlenmesi ve İzlenmesi. |
|
|
|
| 9 |
Ara sınav |
|
|
|
| 10 |
Düzeltici ve Önleyici Faaliyetlerin ve Doğrulama Yöntemlerinin Oluşturulması. |
|
|
|
| 11 |
Hayvansal Üretimde Dökümantasyon, |
|
|
|
| 12 |
Hayvansal Üretimde (tavukçuluk işletmelerde) HACCP Tekniklerinin Kullanımı. |
|
|
|
| 13 |
Hayvansal Üretimde (Sığırcılık işletmelerde) HACCP Tekniklerinin Kullanımı. |
|
|
|
| 14 |
Hayvansal Üretimde (koyunculuk işletmelerde) HACCP Tekniklerinin Kullanımı. |
|
|
|