| 1 |
Kanatlı hayvan türleri ve ürünleri |
|
|
|
| 2 |
Piliç eti ve hindi etinden üretilen ürünleri inceleme |
|
|
|
| 3 |
Kanatlı eti kalitesi ve etkileyen faktörler |
|
|
|
| 4 |
Emülsiyon tipi kanatlı et ürünleri |
|
|
|
| 5 |
Hazır yemek tipi kanatlı et ürünleri, Kesimhane yan ürünleri |
|
|
|
| 6 |
Sofralık yumurta ve üretimi |
|
|
|
| 7 |
Yumurta kalitesi ve etkileyen faktörler |
|
|
|
| 8 |
Taze, bayat ve bozuk yumurtaların incelenmesi |
|
|
|
| 9 |
Fonksiyonel yumurta tiplerini tanıma ve ara sınav |
|
|
|
| 10 |
S, M, L ve XL yumurtaların incelenmesi |
|
|
|
| 11 |
Yumurta teknolojisi – Pastörize yumurta üretimi |
|
|
|
| 12 |
Balın Bileşimi ve Özellikleri |
|
|
|
| 13 |
Balda Duyusal Kontroller |
|
|
|
| 14 |
BALDA FİZİKSEL ANALİZLER |
|
|
|
| 15 |
BALDA DİASTAZ SAYISI TAYİNİ |
|
|
|