| 1 |
Gıda immünolojisine giriş ve temel kavramlar |
|
|
|
| 2 |
Antijen–antikor etkileşimleri ve immünolojik testlerin prensipleri |
|
|
|
| 3 |
Gıda analizlerinde immünolojik yöntemlerin genel özellikleri |
|
|
|
| 4 |
ELISA: prensipleri, tipleri |
|
|
|
| 5 |
ELISA’nın gıda güvenliğinde uygulamaları |
|
|
|
| 6 |
Western blot ve immünoblotting teknikleri |
|
|
|
| 7 |
İmmun manyetik seperasyon ve hızlı tanı kitleri |
|
|
|
| 8 |
Gıda kaynaklı patojenlerin immünolojik yöntemlerle tespiti |
|
|
|
| 9 |
Gıda toksinleri ve alerjenlerin belirlenmesinde immünolojik testler |
|
|
|
| 10 |
Gıda katkı maddeleri ve kalıntıların immünolojik yöntemlerle tespiti |
|
|
|
| 11 |
İmmünolojik yöntemlerde validasyon, duyarlılık ve özgüllük |
|
|
|
| 12 |
Güncel immünodiagnostik teknolojileri ve biyosensörler |
|
|
|
| 13 |
Endüstride immünolojik yöntemlerin uygulamaları ve vaka çalışmaları |
|
|
|
| 14 |
Proje sunumları, laboratuvar raporları ve genel değerlendirme |
|
|
|