Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar
1. Anonim, Türk Gıda Kodeksi, Dondurma Tebliği, Tebliğ No: 2004/45,<br />http://www.kkgm.gov.tr/TGK/Teblig/2005_45.html, 2005. <br />2. SEZGİN Emel, Metin ATAMER, Celalettin KOÇAK, Atilla YETİŞMEYEN,<br />Asuman GÜRSEL, Ayşe GÜRSOY, Süt Teknolojisi, Ankara Üniversitesi<br />Ziraat Fakültesi Yayınları, Ankara, 2007.<br /><br />3. TEKİNŞEN O. Cenap ve Abdi KARACABEY, Bazı Stabilizatör<br />Karışımlarının Kahramanmaraş Tipi Dondurmanın Fiziksel ve<br />Organoleptik Nitelikleri Üzerine Etkisi, VHAG Proje No:594, TÜBİTAK,<br />Ankara, 1984.<br />4. ÜÇÜNCÜ Mustafa. Süt Teknolojisi II. Bölüm. EÜ Mühendislik Fakültesi<br />Yayınları, İzmir, 1996.<br />