Doktor Öğretim Üyesi Belkis TEKGÜLER



İletişim Bilgileri
Yöksis Link:
E-Posta: belkisg@omu.edu.tr
Telefon:
Kişisel Bilgiler
ORCID
Yabancı Diller İngilizce
Temel Alan Mühendislik Temel Alanı
Bilim Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Anahtar Kelimeler Gıda Teknolojileri
Yağ Teknolojisi
Gıda Bilimi
Öğrenim Bilgileri
Doktora Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Yüksek Lisans Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Lisans Hacettepe Üniversitesi
Akademik Ünvanlar
Doktor Öğretim Üyesi Mühendislik Fakültesi, 2006 -
Araştırma Görevlisi Mühendislik Fakültesi, 2002 - 2006
Araştırma Görevlisi Ziraat Fakültesi, 1997 - 2002
Bilgi Yıl, Ay

Makale Adı :

 The Physical, Chemical And Antioxidant Properties Of The Leafs Of Chaerophyllum Byzantinum Boiss. Plants

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Yılmaz Volkan Arif

Dergi Adı :

 Indian Journal Of Pharmaceutical Education And Research

Özgün Makale

 


2018, 8

Makale Adı :

 The Physical, Chemical And Antioxidant Properties Of The Leafs Of Chaerophyllum Byzantinum Boiss. Plants

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Yılmaz Volkan Arif

Dergi Adı :

 Indian Journal Of Pharmaceutical Education And Research

Özgün Makale

 


2018, 8

Makale Adı :

 Some Physical, Chemical And Antioxidant Properties Of Chestnut ( İcastanea Sativa/i Mill.) Honey Produced İn Turkey/title

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Türkyılmaz Burçin, Taşcı Bahtınur

Dergi Adı :

 Acta Horticulturae

Özgün Makale

 


2018, 11

Makale Adı :

 A Gluten-Free Food: Tarhana With Chestnut

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Yılmaz Volkan Arif, Tekgüler Belkis

Dergi Adı :

 Acta Horticulturae

Özgün Makale

 


2018, 11

Makale Adı :

 Optimization Of Drying Parameters For Chestnut Fruits Using Central Composite Design

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Yılmaz Volkan Arif, Odabaş Halil İbrahim, Tekgüler Belkis

Dergi Adı :

 Acta Horticulturae

Özgün Makale

 


2018, 11

Makale Adı :

 The Use Of Grape, Pomegranate And Rosehip Seed Flours İn Turkish Noodle (Erişte) Production

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Yılmaz Volkan Arif, Hasbay İncinur, Koca Ahmet Faik

Dergi Adı :

 Journal Of Food Processıng And Preservatıon

Özgün Makale

 


2018, 1

Makale Adı :

 The Use Of Grape, Pomegranate And Rosehip Seed Flours İn Turkish Noodle (Erişte) Production

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Yılmaz Volkan Arif, Hasbay İncinur, Koca Ahmet Faik

Dergi Adı :

 Journal Of Food Processıng And Preservatıon

Özgün Makale

 


2018, 1

Makale Adı :

 Determınatıon Of The Relatıonshıp Between Duratıon Of Fryıng And Fatty Acıd Composıtıon

Yazar Adı :

 Koyuncu Gülcan, Tekgüler Belkis

Dergi Adı :

 Uluslararası Hakemli Mühendislik Ve Fen Bilimleri Dergisi

Özgün Makale

 


2015, 8

Makale Adı :

 Uçucu Yağların Antimikrobiyel Özellikleri

Yazar Adı :

 Evren Mustafa, Tekgüler Belkıs

Dergi Adı :

 Elektronik Mikrobiyal Dergisi

Özgün Makale

 

2011, 1

Makale Adı :

 Physıcal And Chemıcal Changes Durıngrıpenıng Of Blackberry Fruıts

Yazar Adı :

 Tosun İlkay, Üstün Nebahat Şule, Tekgüler Belkis

Dergi Adı :

 Scientia Agricola

Özgün Makale

 

2008, 1

Makale Adı :

 Karalahana Brassica Oleracea Var Acephala Nın Kuru Tuzlamayla Muhafazası

Yazar Adı :

 Tosun İlkay, Tekgüler Belkıs, Evren Mustafa

Dergi Adı :

 Gıda Ve Yem Bilimi Teknolojisi

Özgün Makale

 

2002, 1

Makale Adı :

 Karalahananın Brassica Oleracea Var Acephala Dondurularak Depolanması

Yazar Adı :

 Tosun İlkay, Tekgüler Belkıs

Dergi Adı :

 Dünya Gıda

Özgün Makale

 

2002

Makale Adı :

 Mikrobiyal Gamların Özellikleri Ve Gıdalarda Kullanımı

Yazar Adı :

 Tosun İlkay, Gümüşhan Belkıs

Dergi Adı :

 Omü Ziraat Fakültesi Gergisi

Özgün Makale

 

2001

Bilgi Yıl, Ay

Bildiri Adı :

 Fatty acid profiles and tocopherol contents of walnut fruits

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Turan Semra

Etkinlik Adı :

 1.International Technological Sciences and Design Symposium

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2018, 06

Bildiri Adı :

 Two antoxidant elements of Allium vegetables germanium and selenium

Yazar Adı :

 Koca Ahmet Faik, Koca İlkay, Tekgüler Belkis

Etkinlik Adı :

 VII International Symposium on Edible Alliaceae

Uluslararası

 

Tam metin bildiri

 

İngilizce



2016, 10

Bildiri Adı :

 Aroma components of green körmen Allium scorodoprasum L spp rotundum and garlic Allium sativum plants

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Karadeniz Bülent, Tekgüler Belkis

Etkinlik Adı :

 VII International Symposium on Edible Alliaceae

Uluslararası

 

Tam metin bildiri

 

İngilizce



2016, 10

Bildiri Adı :

 Evaluation of nitrate and nitrite contents of some alliums

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Koca Ahmet Faik

Etkinlik Adı :

 VII International Symposium on Edible Alliaceae

Uluslararası

 

Tam metin bildiri

 

İngilizce



2016, 10

Bildiri Adı :

 Some physical and chemical characteristics of Taşköprü and Chinese black garlics

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Koca Ahmet Faik

Etkinlik Adı :

 VII International Symposium on Edible Alliaceae

Uluslararası

 

Tam metin bildiri

 

İngilizce



2016, 10

Bildiri Adı :

 Comparison of the antioxidant properties of some onion and garlic cultivars grown in Turkey

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Odabaş Halil İbrahim

Etkinlik Adı :

 VII International Symposium on Edible Alliaceae

Uluslararası

 

Tam metin bildiri

 

İngilizce



2016, 10

Bildiri Adı :

 Antioxidant properties of green Allium vegetables

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Koca Ahmet Faik

Etkinlik Adı :

 VII International Symposium on Edible Alliaceae

Uluslararası

 

Tam metin bildiri

 

İngilizce



2016, 10

Bildiri Adı :

 Comparative Evaluation of Catechins Alkaloids and Antioxidant Activities of Green and Black Tea Wastes

Yazar Adı :

 Bostancı Şeyda, Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Koca Ahmet Faik

Etkinlik Adı :

 XXXVI CIOSTA CIGR V Conference 2015, 26-28 May2015, Saint Petersburg, the Russian Federation

Uluslararası

 

Tam metin bildiri

 

İngilizce

2015, 05

Bildiri Adı :

 Antioxidant activities and total phenolics content in the leaves and bulbs of cigdem plants Ornithogalum sp from Turkey

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Bostancı Şeyda, Koca Ahmet Faik

Etkinlik Adı :

 XXXVI CIOSTA CIGR V Conference 2015, 26-28 May2015, Saint Petersburg, the Russian Federation

Uluslararası

 

Tam metin bildiri

 

İngilizce

2015, 05

Bildiri Adı :

 Physical Chemical and Antioxidant Properties of Mad Honey

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Koca Ahmet Faik, Yılmaz Volkan Arif, Tekgüler Belkis, Bostancı Şeyda

Etkinlik Adı :

 XXXVI CIOSTA CIGR V Confrence 2015, 26-28 May2015, Saint Petersburg, the Russian Federation

Uluslararası

 

Tam metin bildiri

 

İngilizce

2015, 05

Bildiri Adı :

 TWO ANTOXIDANT ELEMENTS OF ALLIUM VEGETABLES GERMANIUM AND SELENIUM

Yazar Adı :

 Koca Ahmet Faik, Koca İlkay, Tekgüler Belkis

Etkinlik Adı :

 ISEA 2015 | 7th International Symposium on Edible Alliaceae

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2015, 05

Bildiri Adı :

 AROMA COMPONENTS OF GREEN KÖRMEN Alliumscorodoprasum L spp rotundum and GARLIC Alliumsativum PLANTS

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Karadeniz Bülent, Tekgüler Belkis

Etkinlik Adı :

 ISEA 2015 | 7th International Symposium on Edible Alliaceae

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2015, 05

Bildiri Adı :

 SOME PHYSICAL AND CHEMICAL CHARACTERISTICS OF TAŞKÖPRÜ AND CHINESE BLACK GARLICS

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Koca Ahmet Faik

Etkinlik Adı :

 ISEA 2015 | 7th International Symposium on Edible Alliaceae

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2015, 05

Bildiri Adı :

 EVALUATION OF NITRATE AND NITRITE CONTENTS OF SOME ALLIUMS

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Koca Ahmet Faik

Etkinlik Adı :

 ISEA 2015 | 7th International Symposium on Edible Alliaceae

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2015, 05

Bildiri Adı :

 COMPARISON OF THE ANTIOXIDANT PROPERTIES OF SOME ONION AND GARLIC VARIETIES GROWN IN TURKEY

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Odabaş Halil İbrahim

Etkinlik Adı :

 ISEA 2015 | 7th International Symposium on Edible Alliaceae

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2015, 05

Bildiri Adı :

 ANTIOXIDANT PROPERTIES OF GREEN ALLIUM VEGETABLES

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Koca Ahmet Faik

Etkinlik Adı :

 ISEA 2015 | 7th International Symposium on Edible Alliaceae

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2015, 05

Bildiri Adı :

 EFFECTS OF MICROWAVE AND CONVECTIVE HOT-AIR DRYING CONDITIONS ON SOME CHARACTERISTICS OF LACTARIUS DELICIOSUS L. MUSHROOM

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Yılmaz Volkan Arif

Etkinlik Adı :

 ISS2017

Uluslararası

 

Tam metin bildiri

 

İngilizce



2017, 10

Bildiri Adı :

 THE PRODUCTION OF TAHINI (SESAME PASTE) AND ITS COMPOSITION

Yazar Adı :

 Tekgüler Belkis, Koca İlkay

Etkinlik Adı :

 ISS2017

Uluslararası

 

Tam metin bildiri

 

İngilizce



2017, 10

Bildiri Adı :

 THE PHYSICAL, CHEMICAL AND ANTIOXIDANT PROPERTIES OFTHE LEAFS OF CHAEROPHYLLUM BYZANTINUM Boiss PLANTS

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Yılmaz Volkan Arif

Etkinlik Adı :

 Jatusbap-2

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce



2017, 09

Bildiri Adı :

 Chemical Composition of Walnut Fruits Grown in Artvin

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Serdar Ümit, Demir Taki

Etkinlik Adı :

 I.International Agricultural Science Congress

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2018, 06

Bildiri Adı :

 A gluten free food: Tarhana with chestnut

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Yılmaz Volkan Arif, Tekgüler Belkis

Etkinlik Adı :

 6th International Chestnut Symposium

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2017, 10

Bildiri Adı :

 Chestnut Fruit as Functional Food

Yazar Adı :

 Taşcı Bahtınur, Tekgüler Belkis, Koca İlkay

Etkinlik Adı :

 6th International Chestnut Symposium

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2017, 10

Bildiri Adı :

 Some Physical, Chemical and Antioxidant Properties of Chestnut (Castanea sativa Mill.) Honey produced in Turkey

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Türkyılmaz Burçin, Taşcı Bahtınur

Etkinlik Adı :

 6th International Chestnut Symposium

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2017, 10

Bildiri Adı :

 Optimization of drying parameters for chestnut fruits using central composite design

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Yılmaz Volkan Arif, Odabaş Halil İbrahim, Tekgüler Belkis

Etkinlik Adı :

 6th International Chestnut Symposium

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2017, 10

Bildiri Adı :

 Chestnut fruit as functional foods

Yazar Adı :

 Taşcı Bahtınur, Tekgüler Belkis, Koca İlkay

Etkinlik Adı :

 6th International Chestnut Symposium

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2017, 10

Bildiri Adı :

 Bioactive terpenic acids: Their Properties, natural sources and affects on health

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Türkyılmaz Burçin

Etkinlik Adı :

 International Congress on Medicinal and aromatic plants ”Natural and healthy life” TABKON

Uluslararası

 

Tam metin bildiri

 

İngilizce

2017, 05

Bildiri Adı :

 Antioxidant Properties of flavoured bagged tea and flavoured ice tea

Yazar Adı :

 Tekgüler Belkis, Koca İlkay

Etkinlik Adı :

 International Congress on Medicinal and aromatic plants ”Natural and healthy life” TABKON

Uluslararası

 

Tam metin bildiri

 

İngilizce

2017, 05

Bildiri Adı :

 Scopoletin: Natural Sources and Its Effects on Health

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Çakır Damlanur Kübra, Tekgüler Belkis

Etkinlik Adı :

 International Congress on Medicinal and aromatic plants ”Natural and healthy life” TABKON

Uluslararası

 

Tam metin bildiri

 

İngilizce

2017, 05

Bildiri Adı :

 Quinoa (Chenopodium Quinoa Willd.) as Functional Foods

Yazar Adı :

 Tekgüler Belkis, Koca İlkay, Kıtan Sebiha

Etkinlik Adı :

 International Congress on Medicinal and aromatic plants ”Natural and healthy life” TABKON

Uluslararası

 

Tam metin bildiri

 

İngilizce

2017, 05

Bildiri Adı :

 Zeytin ve Zeytin Yağının Nutrasötik Bir Bileşeni Maslinik Asit

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Koca Ahmet Faik

Etkinlik Adı :

 YABİTED II. Bitkisel Yağ Teknolojisi Kongresi

Ulusal

 

Özet bildiri

 

Türkçe

2015, 05

Bildiri Adı :

 Nar Çekirdeği Yağının Önemli Bir Bileşeni Punisik Asit

Yazar Adı :

 Tekgüler Belkis, İlkay Koca, Koca Ahmet Faik

Etkinlik Adı :

 YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ

Ulusal

 

Özet bildiri

 

Türkçe

2015, 05

Bildiri Adı :

 Some pomological, Physical and Chemical properties of Autumn Olive berry (Elaeagnus umbellata Thunb.).

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Çelik Hüseyin, Tekgüler Belkis, Çelik Damla

Etkinlik Adı :

 I.st International Agrultural Science Congress, 09-12 May, 2018, Van, Turkey. (Poster Presentation and Abstract).

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2018, 05

Bildiri Adı :

 Raspberry for Prostate Cancer Patients Healtful or Risky

Yazar Adı :

 Gümüşhan Hatice, Altun Seyhan, Tekgüler Belkıs

Etkinlik Adı :

 5th International APOCP conference

Uluslararası

 

Poster

 

İngilizce

2010, 04

Bildiri Adı :

 Medicinal Properties of Ajoene

Yazar Adı :

 Taşcı Bahtınur, Koca İlkay, Tekgüler Belkis

Etkinlik Adı :

 Mesmap-3

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2017, 05

Bildiri Adı :

 Health Benefits of Genus Gypshophila L. (Caryophyllaceae) and Its Use in Foods

Yazar Adı :

 Taşcı Bahtınur, Koca İlkay, Tekgüler Belkis

Etkinlik Adı :

 Mesmap-3

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2017, 05

Bildiri Adı :

 Effects of germination on the antioxidant activities of some cereals

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Yılmaz Volkan Arif, Tekgüler Belkis

Etkinlik Adı :

 Mesmap-3

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2017, 05

Bildiri Adı :

 The volatile compounds and antioxidant properties of different parts of kaldirayak plants (Trachystemon orientalis L. G. Don)

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkis, Karadeniz Bülent

Etkinlik Adı :

 Mesmap-3

Uluslararası

 

Özet bildiri

 

İngilizce

2017, 05

Bildiri Adı :

 Kızılcık Turşusunun Üretimi ve Bazı Fiziksel Kimyasal Özellikleri

Yazar Adı :

 İlkay Koca, Tekgüler Belkis

Etkinlik Adı :

 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Ulusal

 

Poster

 

Türkçe

Bildiri Adı :

 Ceviz Yağı ve Bileşimi

Yazar Adı :

 Tekgüler Belkıs, Koca İlkay, Aydeniz Buket

Etkinlik Adı :

 II Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Ulusal

 

Poster

 

Türkçe

Bildiri Adı :

 Çam Fıstığının Özellikleri

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Tekgüler Belkıs, Aydeniz Buket

Etkinlik Adı :

 II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Ulusal

 

Poster

 

Türkçe

Bildiri Adı :

 Suitability of Cherry Laurel Laurocerasus officinalis Roem to Jam Production

Yazar Adı :

 Üstün N Şule, Tosun İlkay, Gümüşhan Belkıs

Etkinlik Adı :

 Blacksea and Central Asia Symposium on Food Technology

Uluslararası

 

Poster

 

İngilizce

Bildiri Adı :

 The Composition of Doritt Strawberry Variety

Yazar Adı :

 Tosun İlkay, Üstün N Şule, Uslu Sevinç, Gümüşhan Belkıs

Etkinlik Adı :

 Blacksea and Central Asia Symposium on Food Technology

Uluslararası

 

Poster

 

İngilizce

Bildiri Adı :

 Cevizin Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkisi

Yazar Adı :

 Tekgüler Belkıs, Koca İlkay, Aydeniz Buket, Odabaş Halil İbrahim

Etkinlik Adı :

 1. Tarım ve Gıda Kongresi

Ulusal

 

Poster

 

Türkçe

Bildiri Adı :

 The Composition of Seeds of Red Peppers Capsium

Yazar Adı :

 Üstün N Sule, Tosun İlkay, Gümüşhan Belkıs

Etkinlik Adı :

 Blacksea and Central Asia Symposium on Food Technology

Uluslararası

 

Poster

 

İngilizce

Bildiri Adı :

 Jellan Gam ın Özellikleri ve Gıdalarda Kullanımı

Yazar Adı :

 Tosun İlkay, Gümüşhan Belkıs

Etkinlik Adı :

 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi

Ulusal

 

Poster

 

Türkçe

Bildiri Adı :

 Utilization of Isabella Grape by Two Different Methods

Yazar Adı :

 Koca İlkay, Hasbay İncinur, Tekgüler Belkıs, Odabaş Halil İbrahim

Etkinlik Adı :

 The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus

Uluslararası

 

Poster

 

İngilizce

Bilgi Yıl, Ay

Proje Adı :

 Fonksiyonel Nitelikteki Geleneksel Türk Gıda Ürünlerinin Organik Üretim Yöntemiyle Teknolojik Standardizasyonu

Araştırmacı

 

BAP

 

ULUSAL

Proje Adı :

 Rafine Fındık yağının Kızartma Performansının Belirlenmesi

Yönetici

 

BAP

 

ULUSAL

Proje Adı :

 Bazı Meyve Çekirdeklerinin Antioksidan Özellikleri Ve Erişte Üretiminde Kullanımları

Araştırmacı

 

BAP

 

ULUSAL

Proje Adı :

 Kanola Yağı Rafinasyon Aşamalarında Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerin Belirlenmesi

Yönetici

 

BAP

 

ULUSAL

Proje Adı :

 Radikal Göçü Tepkimelerinin Yağların Oksidatif Stabiliteleri Üzerine Etkileri

Araştırmacı

 

BAP

 

ULUSAL

Bilgi Yıl, Ay

Yayın Yeri :

 Waste And Biomass Valorization

Uluslararası

 

Dergi

 

Waste And Biomass Valorization

 

HOLLANDA

 

İngilizce

 

SCI-Expanded

 

2017

2017

Yayın Yeri :

 Journal Of The Amerıcan Oıl Chemısts Socıety

Uluslararası

 

Dergi

 

Journal Of The Amerıcan Oıl Chemısts Socıety

 

NEW YORK

 

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

 

İngilizce

 

SCI-Expanded

 

2016

2016

Yayın Yeri :

 Waste And Biomass Valorization

Uluslararası

 

Dergi

 

Waste And Biomass Valorization

 

HOLLANDA

 

İngilizce

 

SCI-Expanded

 

2016

2016

Bilgi Yıl, Ay

Tez Adı :

 Rafine fındık yağının kızartma performansının belirlenmesi

Yazar :

 Gülcan KOYUNCU

Ondokuz Mayıs Üniversitesi

 

Fen Bilimleri Enstitüsü

 

Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı


2013

 

Yüksek Lisans

 

Tamamlandı

 

Yurt İçi

 

Türkiye

2013

Bilgi Yıl, Ay

Ders Adı :

 Enstrümental Gıda Analizi

Lisans

 

Akademik yıl: 2015-2016

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2016-01-08 14:15:13

 

2016-01-08 14:15:13

 

2015-2016

Ders Adı :

 Gıda Araştırma Teknikleri I

Lisans

 

Akademik yıl: 2015-2016

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2016-01-08 14:14:36

 

2016-01-08 14:14:36

 

2015-2016

Ders Adı :

 Bilgisayar Destekli Çizim

Lisans

 

Akademik yıl: 2015-2016

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2016-01-08 14:14:17

 

2016-01-08 14:14:17

 

2015-2016

Ders Adı :

 Katı Yağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2015-2016

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2016-01-08 14:13:35

 

2016-01-08 14:13:35

 

2015-2016

Ders Adı :

 Gıda Kalite Kontrol I

Lisans

 

Akademik yıl: 2014-2015

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2016-01-08 14:12:50

 

2016-01-08 14:12:50

 

2014-2015

Ders Adı :

 Gıda Muhafaza Teknikleri

Lisans

 

Akademik yıl: 2014-2015

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2016-01-08 14:10:25

 

2016-01-08 14:10:25

 

2014-2015

Ders Adı :

 Gıda Araştırma Teknikleri Iı

Lisans

 

Akademik yıl: 2014-2015

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2016-01-08 14:05:09

 

2016-01-08 14:05:09

 

2014-2015

Ders Adı :

 Yağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2014-2015

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2016-01-08 14:04:03

 

2016-01-08 14:04:03

 

2014-2015

Ders Adı :

 Zeytinyağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2014-2015

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2016-01-08 13:55:20

 

2016-01-08 13:55:20

 

2014-2015

Ders Adı :

 Lipid Kimyası

Lisans

 

Akademik yıl: 2014-2015

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2016-01-08 13:55:27

 

2016-01-08 13:54:54

 

2014-2015

Ders Adı :

 Gıda Araştırma Teknikleri I

Lisans

 

Akademik yıl: 2014-2015

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2016-01-08 13:53:16

 

2016-01-08 13:53:16

 

2014-2015

Ders Adı :

 Katı Yağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2014-2015

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2016-01-08 13:52:28

 

2016-01-08 13:52:28

 

2014-2015

Ders Adı :

 Bilgisayar Destekli Çizim

Lisans

 

Akademik yıl: 2014-2015

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2016-01-08 14:10:41

 

2016-01-08 13:50:28

 

2014-2015

Ders Adı :

 Gıda Kalite Kontrol I

Lisans

 

Akademik yıl: 2013-2014

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 16:14:34

 

2014-03-03 16:14:34

 

2013-2014

Ders Adı :

 Gıda Muhafaza Teknikleri

Lisans

 

Akademik yıl: 2013-2014

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 16:14:14

 

2014-03-03 16:14:14

 

2013-2014

Ders Adı :

 Yağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2013-2014

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 16:13:58

 

2014-03-03 16:13:58

 

2013-2014

Ders Adı :

 Gıda Araştırma Teknikleri I

Lisans

 

Akademik yıl: 2013-2014

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 16:13:07

 

2014-03-03 16:13:07

 

2013-2014

Ders Adı :

 Lipid Kimyası

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2013-2014

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 16:12:45

 

2014-03-03 16:12:45

 

2013-2014

Ders Adı :

 Zeytinyağ Teknolojisi

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2013-2014

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 16:12:39

 

2014-03-03 16:12:39

 

2013-2014

Ders Adı :

 Katı Yağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2013-2014

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 16:12:18

 

2014-03-03 16:12:18

 

2013-2014

Ders Adı :

 Bilgisayar Destekli Çizim

Lisans

 

Akademik yıl: 2013-2014

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 16:11:49

 

2014-03-03 16:11:49

 

2013-2014

Ders Adı :

 Zeytinyağ Teknolojisi

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2012-2013

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 16:11:18

 

2014-03-03 16:11:18

 

2012-2013

Ders Adı :

 Lipid Kimyası

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2012-2013

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 16:10:49

 

2014-03-03 16:10:49

 

2012-2013

Ders Adı :

 Gıda Kalite Kontrol I

Lisans

 

Akademik yıl: 2012-2013

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 16:10:29

 

2014-03-03 16:10:29

 

2012-2013

Ders Adı :

 Gıda Muhafaza Teknikleri

Lisans

 

Akademik yıl: 2012-2013

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 16:10:17

 

2014-03-03 16:10:17

 

2012-2013

Ders Adı :

 Yağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2012-2013

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 16:09:41

 

2014-03-03 16:09:41

 

2012-2013

Ders Adı :

 Gıda Araştırma Teknikleri Iı

Lisans

 

Akademik yıl: 2011-2012

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 16:07:09

 

2014-03-03 16:07:09

 

2011-2012

Ders Adı :

 Gıda Kalite Kontrol I

Lisans

 

Akademik yıl: 2011-2012

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 16:06:34

 

2014-03-03 16:06:34

 

2011-2012

Ders Adı :

 Gıda Muhafaza Teknikleri

Lisans

 

Akademik yıl: 2011-2012

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 16:06:23

 

2014-03-03 16:06:23

 

2011-2012

Ders Adı :

 Yağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2011-2012

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 16:05:32

 

2014-03-03 16:05:32

 

2011-2012

Ders Adı :

 Gıda Araştırma Teknikleri I

Lisans

 

Akademik yıl: 2011-2012

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 16:03:37

 

2014-03-03 16:03:37

 

2011-2012

Ders Adı :

 Modifiye Yağlar Teknolojisi

Doktora

 

Akademik yıl: 2011-2012

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 16:03:00

 

2014-03-03 16:03:00

 

2011-2012

Ders Adı :

 Lipid Kimyası

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2011-2012

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 16:02:06

 

2014-03-03 16:02:06

 

2011-2012

Ders Adı :

 Zeytinyağ Teknolojisi

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2011-2012

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 16:02:33

 

2014-03-03 16:01:39

 

2011-2012

Ders Adı :

 Katı Yağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2011-2012

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 16:01:14

 

2014-03-03 16:01:14

 

2011-2012

Ders Adı :

 Bilgisayar Destekli Çizim

Lisans

 

Akademik yıl: 2011-2012

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 16:00:43

 

2014-03-03 16:00:43

 

2011-2012

Ders Adı :

 Besin Kimyası Ve Analizleri I

Lisans

 

Akademik yıl: 2011-2012

 

Türkçe


Ders saati: 4

 

2014-03-03 16:00:25

 

2014-03-03 16:00:25

 

2011-2012

Ders Adı :

 Yağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2010-2011

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 15:58:26

 

2014-03-03 15:58:26

 

2010-2011

Ders Adı :

 Gıda Kalite Kontrol I

Lisans

 

Akademik yıl: 2010-2011

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 15:57:43

 

2014-03-03 15:57:43

 

2010-2011

Ders Adı :

 Gıda Araştırma Teknikleri Iı

Lisans

 

Akademik yıl: 2010-2011

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 15:56:39

 

2014-03-03 15:56:39

 

2010-2011

Ders Adı :

 Gıda Araştırma Teknikleri I

Lisans

 

Akademik yıl: 2010-2011

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 15:56:19

 

2014-03-03 15:56:19

 

2010-2011

Ders Adı :

 Modifiye Yağlar Teknolojisi

Doktora

 

Akademik yıl: 2010-2011

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 15:55:51

 

2014-03-03 15:55:51

 

2010-2011

Ders Adı :

 Zeytinyağ Teknolojisi

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2010-2011

 

Türkçe


Ders saati: 1

 

2014-03-03 15:55:24

 

2014-03-03 15:55:24

 

2010-2011

Ders Adı :

 Lipid Kimyası

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2010-2011

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 15:55:12

 

2014-03-03 15:55:12

 

2010-2011

Ders Adı :

 Katı Yağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2010-2011

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 15:54:38

 

2014-03-03 15:54:38

 

2010-2011

Ders Adı :

 Bilgisayar Destekli Çizim

Lisans

 

Akademik yıl: 2010-2011

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 15:53:52

 

2014-03-03 15:53:52

 

2010-2011

Ders Adı :

 Modifiye Yağlar Teknolojisi

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2009-2010

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 15:52:05

 

2014-03-03 15:52:05

 

2009-2010

Ders Adı :

 Katı Yağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2009-2010

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 15:51:23

 

2014-03-03 15:51:23

 

2009-2010

Ders Adı :

 Yağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2009-2010

 

Türkçe


Ders saati: 5

 

2014-03-03 15:49:41

 

2014-03-03 15:49:41

 

2009-2010

Ders Adı :

 Gıdalarda Kimyasal Reaksiyonlar

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2009-2010

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 15:43:28

 

2014-03-03 15:43:28

 

2009-2010

Ders Adı :

 Zeytinyağ Teknolojisi

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2009-2010

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 15:43:03

 

2014-03-03 15:43:03

 

2009-2010

Ders Adı :

 Lipid Kimyası

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2009-2010

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 15:41:06

 

2014-03-03 15:41:06

 

2009-2010

Ders Adı :

 Gıda Muhafaza Teknikleri

Lisans

 

Akademik yıl: 2009-2010

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 15:40:28

 

2014-03-03 15:40:28

 

2009-2010

Ders Adı :

 Enstrümental Gıda Analizi

Lisans

 

Akademik yıl: 2009-2010

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 15:39:31

 

2014-03-03 15:39:31

 

2009-2010

Ders Adı :

 Proses Uygulamaları Iı

Lisans

 

Akademik yıl: 2008-2009

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 15:38:28

 

2014-03-03 15:38:28

 

2008-2009

Ders Adı :

 Katı Yağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2008-2009

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 15:38:08

 

2014-03-03 15:38:08

 

2008-2009

Ders Adı :

 Yağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2008-2009

 

Türkçe


Ders saati: 5

 

2014-03-03 15:35:13

 

2014-03-03 15:35:13

 

2008-2009

Ders Adı :

 Gıda Muhafaza Teknikleri

Lisans

 

Akademik yıl: 2008-2009

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 15:33:01

 

2014-03-03 15:33:01

 

2008-2009

Ders Adı :

 Proses Uygulamaları I

Lisans

 

Akademik yıl: 2008-2009

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 15:29:26

 

2014-03-03 15:29:19

 

2008-2009

Ders Adı :

 Lipid Kimyası

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2008-2009

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 15:28:55

 

2014-03-03 15:28:59

 

2008-2009

Ders Adı :

 Modifiye Yağlar Teknolojisi

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2008-2009

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 15:28:27

 

2014-03-03 15:27:47

 

2008-2009

Ders Adı :

 Gıdalarda Kimyasal Reaksiyonlar

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2008-2009

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 15:27:35

 

2014-03-03 15:27:35

 

2008-2009

Ders Adı :

 Gıdalarda Kimyasal Reaksiyonlar

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2007-2008

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 15:24:27

 

2014-03-03 15:24:27

 

2007-2008

Ders Adı :

 Modifiye Yağlar Teknolojisi

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2007-2008

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 15:23:52

 

2014-03-03 15:23:52

 

2007-2008

Ders Adı :

 Lipid Kimyası

Yüksek Lisans

 

Akademik yıl: 2007-2008

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 15:23:22

 

2014-03-03 15:23:22

 

2007-2008

Ders Adı :

 Katı Yağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2007-2008

 

Türkçe


Ders saati: 2

 

2014-03-03 15:21:48

 

2014-03-03 15:21:48

 

2007-2008

Ders Adı :

 Yağ Teknolojisi

Lisans

 

Akademik yıl: 2007-2008

 

Türkçe


Ders saati: 5

 

2014-03-03 15:21:24

 

2014-03-03 15:21:24

 

2007-2008

Ders Adı :

 Enstrümental Gıda Analizi

Lisans

 

Akademik yıl: 2008-2009

 

Türkçe


Ders saati: 3

 

2014-03-03 15:19:14

 

2014-03-03 15:19:14

 

2008-2009

2019
  • 2018

    Bölüm Başkan Yardımcısı

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi

    Mühendislik Fakültesi

    Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2013
    - 2015

    Bölüm Başkan Yardımcısı

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi

    Mühendislik Fakültesi

    Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2006

    Doktor Öğretim Üyesi

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi

    Mühendislik Fakültesi

    Gıda Mühendisliği Bölümü

    Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı

  • 2002
    - 2006

    Araştırma Görevlisi

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi

    Mühendislik Fakültesi

    Gıda Mühendisliği Bölümü

    Gıda Mühendisliği Pr.

  • 1997
    - 2002

    Araştırma Görevlisi

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi

    Ziraat Fakültesi

    Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Bölümü

    Gıda Mühendisliği Pr.

Ders Notları

Ders Kodu Ders Adı Hafta Ders Notları
GMB644 Lipid Kimyası* 1 1. lipid tanımı.docx
GMB644 Lipid Kimyası* 2 2.Lipidlerin canlı yaşamındaki ve gıdalardaki fonksiyonları .docx
GMB644 Lipid Kimyası* 3 3. yağ asitleri ve gliseritler.docx
GMB644 Lipid Kimyası* 4 4. fosfatidler, Steroller.docx
GMB644 Lipid Kimyası* 5 5. yağda çözünen renk maddeleri.docx
GMB644 Lipid Kimyası* 6 6. yağda çözünen vitaminler.docx
GMB644 Lipid Kimyası* 7 7. yağdaki doğal antioksidanlar.docx
GMB644 Lipid Kimyası* 8 8. hidrokarbonlar, mumlar.docx
GMB644 Lipid Kimyası* 10 10. Lipidlerin hidrolizi.docx
GMB644 Lipid Kimyası* 11 11. Lipitlerin Oksidasyonu.docx
GMB644 Lipid Kimyası* 12 12. lipidlerde bozulma tepkimelerinin önlenmesi.docx
GMB644 Lipid Kimyası* 13 13. Lipidlerde oluşan diğer tepkimeler.docx
GMB644 Lipid Kimyası* 14 14. Lipidlerde oluşan diğer tepkimeler.docx
Ders Kodu Ders Adı Hafta Ders Notları
GMB648 Zeytinyağı Teknolojisi* 1 1 zeytin.pptx
GMB648 Zeytinyağı Teknolojisi* 2 2 zeytin hasad.pptx
GMB648 Zeytinyağı Teknolojisi* 3 3. Zeytin .docx
GMB648 Zeytinyağı Teknolojisi* 4 4. Zeytin hamurundan katı ve sıvı faz .docx
GMB648 Zeytinyağı Teknolojisi* 5 5. Zeytin hamurundan katı ve sıvı faz 2.docx
GMB648 Zeytinyağı Teknolojisi* 6 6. Zeytin yağının depolanması .docx
GMB648 Zeytinyağı Teknolojisi* 7 7. Zeytin PİRİNA-KARASU .docx
GMB648 Zeytinyağı Teknolojisi* 8 8. zeytin yağının bileşimi .docx
GMB648 Zeytinyağı Teknolojisi* 10 10. zeytin yağının bileşimi-yağ asitleri .docx
GMB648 Zeytinyağı Teknolojisi* 11 11. zeytin yağının bileşimi-fenolik maddeler .docx
GMB648 Zeytinyağı Teknolojisi* 12 12. zeytin yağı ve sağlık .docx
GMB648 Zeytinyağı Teknolojisi* 13 13. zeytinyağı standardizasyonu ve kalite ölçütleri .docx
GMB648 Zeytinyağı Teknolojisi* 14 14. zeytinyağı standardizasyonu ve kalite ölçütleri .docx
Ders Kodu Ders Adı Hafta Ders Notları
GMB101 Bilgisayar Destekli Çizim 1 bdç-1.pptx
GMB101 Bilgisayar Destekli Çizim 2 bdç-2.pptx
GMB101 Bilgisayar Destekli Çizim 3 bdç-3.pptx
GMB101 Bilgisayar Destekli Çizim 4 bdç-4.pptx
GMB101 Bilgisayar Destekli Çizim 5 bdç-5.pptx
GMB101 Bilgisayar Destekli Çizim 6 bdç-6.pptx
GMB101 Bilgisayar Destekli Çizim 7 bdç-7.pptx
GMB101 Bilgisayar Destekli Çizim 9 bdç-9.pptx
GMB101 Bilgisayar Destekli Çizim 10 bdç-10.pptx
GMB101 Bilgisayar Destekli Çizim 11 bdç-11.pptx
GMB101 Bilgisayar Destekli Çizim 12 bdç-12..pptx
GMB101 Bilgisayar Destekli Çizim 13 bdç-13-14.pptx
GMB101 Bilgisayar Destekli Çizim 14 bdç-13-14.pptx
Ders Kodu Ders Adı Hafta Ders Notları
GMB242 Malzeme Bilgisi (TS 2) 1 malzeme bilgisi 1. hafta- tanım giriş.pdf
GMB242 Malzeme Bilgisi (TS 2) 2 malzeme bilgisi 2. hafta-atom yapısı.pdf
GMB242 Malzeme Bilgisi (TS 2) 3 malzeme bilgisi 3. haft-yapı hataları.pdf
GMB242 Malzeme Bilgisi (TS 2) 4 malzeme bilgisi 4. hafta-malzeme özellikler.pdf
GMB242 Malzeme Bilgisi (TS 2) 5 malzeme bilgisi 5-6. hafta- korozyon.pdf
GMB242 Malzeme Bilgisi (TS 2) 6 malzeme bilgisi 5-6. hafta- korozyon.pdf
GMB242 Malzeme Bilgisi (TS 2) 7 malzeme bilgisi 7. hafta-teneke.pdf
GMB242 Malzeme Bilgisi (TS 2) 8 malzeme bilgisi 8. hafta- cam.pdf
GMB242 Malzeme Bilgisi (TS 2) 10 malzeme bilgisi 10-11. hafta-plastik.pdf
GMB242 Malzeme Bilgisi (TS 2) 11 malzeme bilgisi 10-11. hafta-plastik.pdf
GMB242 Malzeme Bilgisi (TS 2) 12 malzeme bilgisi 12. hafta-çelik .pdf
GMB242 Malzeme Bilgisi (TS 2) 13 malzeme bilgisi 13. hafta kompozit malzeme.pdf
GMB242 Malzeme Bilgisi (TS 2) 14 malzeme bilgisi 14.hafta-gıda ile temas eden.pdf
Ders Kodu Ders Adı Hafta Ders Notları
GMB320 Yağ Teknolojisi 1 YAĞ 1.pptx
GMB320 Yağ Teknolojisi 2 yağ-2. hafta-renk -bileşik-sterol.pdf
GMB320 Yağ Teknolojisi 2 YAĞ 2.pptx
GMB320 Yağ Teknolojisi 3 YAĞ 3.pptx
GMB320 Yağ Teknolojisi 4 YAĞ 4.pptx
GMB320 Yağ Teknolojisi 5 yağ-5-6. hafta-kabuk kırma-Tohum İçinin Öğütülmesi.pdf
GMB320 Yağ Teknolojisi 6 yağ-5-6. hafta-kabuk kırma-Tohum İçinin Öğütülmesi.pdf
GMB320 Yağ Teknolojisi 7 yağ-7. ve 8. hafta- HAM YAĞ RAFİNASYONU.pdf
GMB320 Yağ Teknolojisi 8 yağ-7. ve 8. hafta- HAM YAĞ RAFİNASYONU.pdf
GMB320 Yağ Teknolojisi 10 yağ- 10.ve 11. hafta -zeytin yağı.pdf
GMB320 Yağ Teknolojisi 11 yağ- 10.ve 11. hafta -zeytin yağı.pdf
GMB320 Yağ Teknolojisi 12 yağ- 12 ve 13. hafta modifikasyon teknikleri.pdf
GMB320 Yağ Teknolojisi 13 yağ- 12 ve 13. hafta modifikasyon teknikleri.pdf
GMB320 Yağ Teknolojisi 14 yağ- 14.hafta margarin.pdf
Ders Kodu Ders Adı Hafta Ders Notları
GMB342 Gıda Kanun ve Tüzükleri (TS 5) 1 gkt-1.pptx
GMB342 Gıda Kanun ve Tüzükleri (TS 5) 2 gkt-2.pptx
GMB342 Gıda Kanun ve Tüzükleri (TS 5) 3 gkt-3.pptx
GMB342 Gıda Kanun ve Tüzükleri (TS 5) 4 gkt-4.pptx
GMB342 Gıda Kanun ve Tüzükleri (TS 5) 5 gkt-5.pptx
GMB342 Gıda Kanun ve Tüzükleri (TS 5) 6 gkt-6.pptx
GMB342 Gıda Kanun ve Tüzükleri (TS 5) 7 gkt-7.pptx
GMB342 Gıda Kanun ve Tüzükleri (TS 5) 8 gkt-8.pptx
GMB342 Gıda Kanun ve Tüzükleri (TS 5) 10 gkt-10.pptx
GMB342 Gıda Kanun ve Tüzükleri (TS 5) 11 gkt-11.pptx
GMB342 Gıda Kanun ve Tüzükleri (TS 5) 12 gkt-12.pptx
GMB342 Gıda Kanun ve Tüzükleri (TS 5) 13 gkt-13.pptx
GMB342 Gıda Kanun ve Tüzükleri (TS 5) 14 gkt-14.pptx
Ders Kodu Ders Adı Hafta Ders Notları
GMB447 Beslenme İlkeleri (TS 8) 1 beslenme-1.pptx
GMB447 Beslenme İlkeleri (TS 8) 2 beslenme-2.pptx
GMB447 Beslenme İlkeleri (TS 8) 3 beslenme-3.pptx
GMB447 Beslenme İlkeleri (TS 8) 4 beslenme-4.pptx
GMB447 Beslenme İlkeleri (TS 8) 5 beslenme-5.pptx
GMB447 Beslenme İlkeleri (TS 8) 6 beslenme-6.pptx
GMB447 Beslenme İlkeleri (TS 8) 7 beslenme-7.pptx
GMB447 Beslenme İlkeleri (TS 8) 10 beslenme-10.pptx
GMB447 Beslenme İlkeleri (TS 8) 11 beslenme-11.pptx
GMB447 Beslenme İlkeleri (TS 8) 12 beslenme-12.pptx
GMB447 Beslenme İlkeleri (TS 8) 13 beslenme-13.pptx
GMB447 Beslenme İlkeleri (TS 8) 14 beslenme-14.pptx
Yöksis Bilgilerinin Senkronizasyonu

İletişim Bilgileri

Adres:
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlük Binası Kurupelit Kampüsü, 55139 Atakum / SAMSUN
Telefon:
(362) 312 19 19
Eposta:
iletisim@omu.edu.tr