(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...
Buyruk, L. (2010) Mutfak Yönetimi Ders Notları, Nevşehir. Gökdemir, A. (2005). Mutfak Hizmetleri Yönetimi. (2. Baskı). Ankara: Detay Yayıncılık Türkan, C. (2009). Mutfak Hizmetleri Yönetimi. (3. Baskı). Cemal Türkan Yayınları
Mutfak kavramı ve mutfağın tarihi gelişimi, temel mutfak bilgisi, mutfağın örgütsel yapısı, mutfak yönetimi, yiyecek döngüsü, mutfakta güvenlik.
Mutfakta planlama, örgütleme, yöneltme ve denetim süreçlerinin öğrenciye aktarılması ve bu süreçlerde meydana gelebilecek olası problemlere çözüm yolları üretmek.
Eposta: *
Parola: **