17 |
Mikrobiyolojiye giriş ve sınıflandırma |
|
|
DHF_102_F-1 Mikrobiyolojiye giriş ve sınıflandırma.pdf
|
18 |
Etken Konak etkileşimi |
|
|
DHF_102_F-2 -Etken Konak Etkileşimi.pdf
|
19 |
Bakterilerin genel özellikleri ve yapısı |
|
|
DHF_102_F-3 - Bakterilerin genel özellikleri ve yapısı.pdf
|
20 |
Gram pozitif koklar, |
|
|
DHF_102_F-4 - Gram pozitif koklar.pdf
|
21 |
Gram pozitif basiller |
|
|
DHF_102_F-5 - Gram pozitif basiller.pdf
|
22 |
Enterobacteri aceae’ler |
|
|
DHF_102_F-6- Enterobacteriaceae'ler.pdf
|
23 |
Non fermantatif gram negatif bakteriler, |
|
|
DHF_102_F-7 - Nonfermentatif gram negatif bakteriler.pdf
|
24 |
Diğer önemli gram negatif bakteriler |
|
|
DHF_102_F-8- Diğer önemli Gram negatif bakteriler pdf.pdf
|
25 |
Anaerop bakteriler |
|
|
DHF_102_F-9 - Anaerop bakteriler.pdf
|
26 |
Virolojiye giriş,virüslerin genel özellikleri ve sınıflandırılması |
|
|
DHF_102_F-10- Virolojiye giriş ve virüslerin genel özellikleri.pdf
|
27 |
Mikrobiyolojiye giriş, mantarların genel özellikleri ve sınıflandırılması |
|
|
DHF_102_F-11 - Mikolojiye giriş, mantarların genel özellikleri ve sınıflandırılması.pdf
|
28 |
Parazitolojiye giriş,parazitlerin genel özellikleri ve sınıflandırılması |
|
|
DHF_102_F-12- Parazitolojiye giriş, parazitlerin genel özellikleri ve sınıflandırması.pdf
|
29 |
Normal Flora |
|
|
DHF_102_F-14 - Normal flora.pdf
|
30 |
Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon |
|
|
DHF_102_F-15 - Sterilizasyon ve dezenfeksiyon.pdf
|
31 |
Sınav Haftası |
|
|
DHF102.F MİKROBİYOLOJİ I
|
32 |
Sınav Haftası |
|
|
DHF102.F MİKROBİYOLOJİ I
|