1 |
Ders tanıtımı, sebzelerin insan sağlığı bakımından önemi |
|
|
|
2 |
Türkiye'de Sebze Yetiştiriciliğinin Durumu ve Bölgelere Göre Sebzecilik |
|
|
|
3 |
Türkiye Sebze Yetiştiriciliğinde Karşılaşılan Sorunlar |
|
|
|
4 |
Sebzelerin Sınıflandırılması (Kültür şekillerine göre, yetişme mevsimlerine göre, yenilen kısımlarına göre ) |
|
|
|
5 |
Sebzelerin Sınıflandırılması (Botanik özelliklerine göre) |
|
|
|
6 |
Sebze İşletme Şekilleri |
|
|
|
7 |
Sebze Bahçesi Tesisi |
|
|
|
8 |
Sebze Üretim Teknikleri (Fidenin önemi ve üretimi, kaliteli fidenin özellikleri) |
|
|
|
9 |
Sebze Üretim Teknikleri (Fidenin önemi ve üretimi, kaliteli fidenin özellikleri) |
|
|
|
10 |
Ara sınav haftası |
|
|
|
11 |
Sebze Üretim Teknikleri (Ekim dikim yerlerinin hazırlığı ve ekim dikim işlemleri) |
|
|
|
12 |
Sebze Yetiştiriciliğinde Kültürel Uygulamalar (Toprak İşleme, Gübreleme) |
|
|
|
13 |
Sebze Yetiştiriciliğinde Kültürel Uygulamalar (Hastalık ve Zararlılarla Mücadele) |
|
|
|
14 |
Sebze Yetiştiriciliğinde Kültürel Uygulamalar (Hastalık ve Zararlılarla Mücadele) |
|
|
|
15 |
Sebze yetiştiriciliğinde kültürel uygulamalar (Budama) |
|
|
|
16 |
Genel tekrar |
|
|
|