1 |
Sebzenin Tanımı ve Sebzelerin İnsan Sağlığı ve Beslenmesindeki Önemi |
|
|
|
2 |
Türkiye'de Sebze Yetiştiriciliğinin Durumu ve Bölgelere Göre Sebzecilik |
Uygulama serasında yetiştirilen sebzelerin incelenmesi |
|
|
3 |
Türkiye Sebze Yetiştiriciliğinde Karşılaşılan Sorunlar |
Solanaceae familyası sebzelerinin ve tohumlarının tanıtılması |
|
|
4 |
Sebzelerin Sınıflandırılması (Kültür şekillerine göre, yetişme mevsimlerine göre, yenilen kısımlarına göre ) |
Uygulama serasında tohum ekimi |
|
|
5 |
Sebzelerin Sınıflandırılması (Botanik özelliklerine göre) |
Cucurbitaceae familyası sebzelerinin ve tohumlarının tanıtılması |
|
|
6 |
Sebze İşletme Şekilleri |
Chenopodiaceae familyası sebzelerinin ve tohumlarının tanıtılması |
|
|
7 |
Sebze Bahçesi Tesisi |
Leguminosae familyası sebzelerinin ve tohumlarının tanıtılması |
|
|
8 |
Sebze Üretim Teknikleri (Fidenin önemi ve üretimi, kaliteli fidenin özellikleri) |
Cruciferae familyası sebzelerinin ve tohumlarının tanıtılması |
|
|
9 |
Vize Sınavı |
|
|
|
10 |
Sebze Üretim Teknikleri (Fidenin önemi ve üretimi, kaliteli fidenin özellikleri) |
Serada Uygulama |
|
|
11 |
Sebze Üretim Teknikleri (Ekim dikim yerlerinin hazırlığı ve ekim dikim işlermleri) |
Compositae familyası sebzelerinin ve tohumlarının tanıtılması |
|
|
12 |
Sebze Yetiştiriciliğinde Kültürel Uygulamalar (Toprak İşleme, Gübreleme)
|
Umbelliferae familyası sebzelerinin ve tohumlarının tanıtılması |
|
|
13 |
Sebze Yetiştiriciliğinde Kültürel Uygulamalar (Toprak işleme ve Gübreleme)
|
Serada Uygulama |
|
|
14 |
Sebze Yetiştiriciliğinde Kültürel Uygulamalar (Hastalık ve Zararlılarla Mücadele ve Budama)
|
|
|
|
15 |
Sebze Yetiştiriciliğinde Kültürel Uygulamalar (Hastalık ve Zararlılarla Mücadele ve Budama) |
|
|
|