Ders Notları

100% Complete (success)
Dikkat !!! Lütfen okuyunuz ...

Öğretim Üyesi (Üyeleri): Öğr. Gör. İbrahim Baykal *

(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...

  • Bologna verilerinin girilmesi;
    ubys.omu.edu.tr adresinden,
    ÜBYS' de Öğretim Elemanları yetkisi seçilmeli... Öğretim elemanı danışmanlık işlemlerinden yapabilirsiniz...
Yıl: 2023, Dönem: Bahar
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar

önerilen kaynak yoktur.

Dersin İçeriği

Sektörde iş kanunu çeçevesinde saha çalışmasını içermektedir.

Dersin Amacı

Edinilen program bilgi ve becerilerinin bilişim sektöründe sahada uygulanması. Piyasa ihtiyaçları etkisiyle bilgilerin güncellenmesi ve becerilerin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği. Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği.
2 Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği. Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği.
3 Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği. Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği.
4 Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği. Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği.
5 Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği. Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği.
6 Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği. Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği.
7 Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği. Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği.
8 Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği. Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği.
9 Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği. Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği.
10 Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği. Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği.
11 Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği. Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği.
12 Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği. Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği.
13 Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği. Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği.
14 Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği. Yapılan iş ile ilgili ihtiyaç duyulacak bilgi ve çözüm yolları desteği.
15
16