1 |
Bitki sistematiği/bitkilerin sınıflandırılması |
|
|
|
2 |
Bitkilerin isimlendirilmesi ve tayini; Drogların isimlendirilmesi |
|
|
|
3 |
Bitki bölümlerinin isimleri ve genel özellikleri |
|
|
|
4 |
Bakterilerin genel özellikleri ve sistematiği; Eczacılıkta kullanılan bakteriler ve bakteriyel ürünler |
|
|
|
5 |
Algler ve su yosunlarının genel özellikleri ve sistematiği |
|
|
|
6 |
Drog veren alg ve su yosunu türlerinin tanımlanması |
|
|
|
7 |
Mantarların genel özellikleri ve sistematiği |
|
|
|
8 |
Mantari drogların tanımlanması |
|
|
|
9 |
Likenlerin genel özellikleri ve sistematiği; Likenlerden elde edilen drogların tanımlanması |
|
|
|
10 |
ARASINAV |
|
|
|
11 |
Kara yosunların genel özellikleri ve sistematiği; drog veren kara yosunu türlerinin tanımlanması |
|
|
|
12 |
Eğreltiotlarının genel özellikleri ve sistematiği |
|
|
|
13 |
Drog veren eğreltiotu türlerinin tanımlanması |
|
|
|
14 |
Genel değerlendirme |
|
|
|